Etusivu / Löydä apua / Nina Rieskaniemi

Nina Rieskaniemi

Psykoterapeutti, Toimintaterapeutti, Pariterapia
Videovastaanotto, koko Suomi
Hyvinkää, Viertola
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen pari- ja perhepsykoterapeutti sekä lasten ja nuorten toimintaterapeutti. Voit tulla vastaanotolle yksin, kumppanisi tai perheesi kanssa. Kela-pätevyys minulla on parien ja perheiden terapioihin, sekä vanhempainohjaukseen. Voit varata ajan myös omalle tuki- tai kriisikäynnille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen lämpimän vastaanottava, helposti lähestyttävä, tutkiva, ymmärtävä ja empaattinen. Työskentelen asiakasta arvostavasti, ollen tilaa antava, mutta tarpeen mukaan myös aktiivinen. Minulla on yli 20 vuoden kokemus lasten, nuorten, parien ja perheiden parissa työskentelystä. Terapeuttina pyrin ennen kaikkea puolueettomuuteen ja toivon kaikkien saavan tilaa kertoa oma tarina - että jokainen voi saada oman äänensä ja ajatuksensa kuuluville ja toisten sen kuulevan.

Mitä istunnoillani tehdään

Joskus emme löydä sanoja kuvaamaan tunnettamme, ajatustamme tai jotakin tilannetta. Tällöin voimme istunnoilla käyttää erilaisia luovia keinoja; esimerkiksi kuvallisia menetelmiä, kuvakortteja tai musiikkia. Halutessasi voimme liittää työskentelyyn myös luonto- ja eläinavusteisia elementtejä (olen opiskellut eläinavusteista terapiaa). Mutta ennen kaikkea lähdemme liikkeelle sinun tai teidän tarpeistanne, tottumuksistanne ja tavoistanne - keskustellen.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt yli 20 vuotta lasten ja nuorten toimintaterapeuttina ja vanhempainohjaajana. Olen toiminut ammatinharjoittajana, lastensuojelun puolella perhekuntoutuksessa ja psykiatrian alueella. Olen opiskellut DDP -terapiaa ja tehnyt yli 10 vuotta töitä sijaisvanhempien ja sijoitettujen lasten vanhempien kanssa. Toista kymmentä vuotta olen toiminut myös nepsy -lasten perheiden parissa. Tällä hetkellä olen kiinnostunut psykofyysisestä psykoterapiasta ja lähdössä opiskelemaan kriisi- ja traumakoulutusta lisää. Itselleni kehollisten menetelmien ja kehon tuntemuksien tarkastelu on lähellä sydäntä. Esim. nepsy -lasten sekä kipu- ja uupumusasiakkaiden kanssa olen käyttänyt jo vuosien ajan vakauttavia menetelmiä ja pyrkinyt vahvistamaan asiakkaiden kehollisia säätelytaitoja.

Lisätiedot

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, vaikka avonaisia aikoja ei minduussa näkyisi. Voimme yhdessä katsoa sopivaa aikaa.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta