Etusivu / Löydä apua / Mohannad Mahdila

Mohannad Mahdila

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Helsinki, Töölö
Helsinki, Lauttasaari
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen kokenut psykiatrinen sairaanhoitaja ja työskennellyt mm.psykiatrisessa sairaalassa, poliklinikoilla, terveyskeskuksissa ja nettiterapioissa. Voit varata ajan yksittäisille käynneille, lyhytterapiaan (10-20 käyntiä) tai pitkään koulutuspsykoterapiaan vastaanotolleni Töölöön tai Lauttasaareen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Työskentelyssä koen erityisen tärkeänä kunnioittaa asiakkaan arvoja, yksilöllisyyttä ja kokemustensa ainutlaatuisuutta. Terapeuttina olen keskusteleva ja kuunteleva vierelläkulkija, joka kannustaa ja rohkaisee asiakasta haasteidensa kohtaamiseen. Säätelen aktiivisuuttani ja annan asiakkaalle tilaa kulloinkin tilanteen ja tarpeen mukaisesti. Terapiatilanteessa toivon, että asiakkaalle välittyisi kokemus tulleensa turvallisesti kohdatuksi omana itsenään rauhallisen, kuuntelevan ja myötätuntoisen ihmisen kanssa.

Mitä istunnoillani tehdään

Pääasiallisesti käytän kognitiivisia psykoterapiamenetelmiä, jonka lisäksi saatan hyödyntää urallani muitakin oppimiani menetelmiä.
Terapiaprosessin alussa tutkimme asiakkaan kanssa hänen ongelmallista kokemustaan, joka voi lähteä usein liikkeelle jostakin tietystä arkielämän konkreettisesta tilanteesta. Keskustelemalla pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa tunnistamaan ja ymmärtämään, miten nämä kokemuksen eri puolet liittyvät toisiinsa ja vaikuttavat toinen toisiinsa aiheuttaen psyykkistä huonovointisuutta. Tehtävänäni on auttaa asiakasta itse oivaltamaan, ymmärtämään omaa kokemusmaailmaansa ja käyttäytymistään ja sitten löytämään joustavampia toimintatapoja ja keinoja näiden muuttamiseen myös käytännössä. Asiakas ja terapeutti työskentelevät tasavertaisina yhdessä määriteltyjen tavoitteiden eteen. Terapian kestoa määrittelevät asiakkaan tavoitteet. Terapeuttina perehdytän asiakkaan valitun hoitomuodon tapaan ymmärtää psyykkisiä vaikeuksia sekä terapian peruskäsitteisiin ja työtapoihin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt hoitoalalla vuodesta 1999 lähtien ja psykiatrian parissa kokemusta on karttunut julkiselta palvelusektorilta perusterveydenhuollon terveysasemilla ja erikoissairaanhoidossa avohoidon sekä sairaalahoidon parissa ja tehnyt paljon yhteistyötä kolmannen sektorin palveluntarjoajien kanssa, joten tunnistan erittäin hyvin palvelujärjestelmän rakenteet, resurssit ja hoidontarpeen edellytykset psykoterapeuttisessa hoidossa. Tämän avulla voin tukea asiakasta kokonaisvaltaisemmin. Tarvittaessa huomioida myös hänen omaisensa osana asiakkaan hyvinvointia.

Asiakaskuntani

Otan mielelläni vastaan kaikenikäisiä ja kaikenlaisista lähtökohdista ja taustoista tulevia aikuisia. Eniten minulla on karttunut kokemusta terapeuttisesta työkentelystä 18-50 vuotiaiden asiakkaiden kanssa, joilla on mm. erilaisiin ahdistuneisuushäiriöihin tai masennukseen liittyviä oireita, elämäntilannekriisejä tai ongelmia sosiaalisissa suhteissaan.

Lisätiedot

Ratikka ja bussiyhteydet Töölön vastaanotolle 100m päässä. Lauttasaaren vastaanotto keskeisellä sijainnilla metroaseman ja kauppakeskus Lauttiksen läheisyydessä. Autoileville ilmainen parkkipaikoitus molempiin vastaanottotiloihin.

Vastaanottoajat Lauttasaaressa: ma-ke klo 17-20
Vastaanottoajat Töölössä: to-pe klo 16.15-20
Lauantaisin sekä arki- ja juhlapyhinä ajanvaraukset sopimuksen mukaan.

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksittäiset käynnit/konsultaatiot, lyhytterapiajaksot (10-20 käyntiä), pitkä koulutuspsykoterapia (yli 40 käyntiä tai yli vuoden pituinen terapia), videovälitteinen nettiterapia: 60eur/45min, 80eur/60min.
Aikojen mahdolliset peruutukset puhelinsoitolla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomista ajoista sekä alle 24 tuntia perutuista ajoista veloitetaan käyntihinta täysimääräisenä.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I am an experienced psychiatric nurse with a strong background of working in psychiatric hospital, policlinics and healthcare centers and internet therapies. I have worked in the healthcare industry since 1999 and been very well familiarized with the structures of the psychiatric healthcare system. Currently I´m in cognitive psychoterapy training. You can schedule for a consultation, short-term (10-20 sessions) or long therapy or internet therapy and visit my office either in Töölö or Lauttasaari.