Etusivu / Löydä apua / Mirka Nisula

Mirka Nisula

Psykoterapeutti, Sosionomi, Voimavarakeskeinen perheterapia
Turku, Turun keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tarjolla lämmin ja reipasotteinen voimavarakeskeinen perhe- ja pariterapian psykoterapeutti. Jos tarvitset apua parisuhteen tai perhe- elämän solmujen aukaisuun, tunteiden tuulettamiseen tai vaikeiden asioiden turvalliseen käsittelyyn, ota rohkeasti yhteyttä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
  • Pariterapia
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina kuunteleva ja aktiivinen, suora ja lämpimällä huumorilla varustettu. Ihmiskuvani on avara ja salliva, pidän erilaisuutta rikkautena ja jokaista samanarvoisena. Pariterapeuttina koen olevani tasa-arvoinen ja olen aina kummankin osapuolen puolella. Välillä haastan, välillä myötäelän, välillä kuulostelen ja välillä osallistun aktiivisesti keskusteluun. Pidän itseäni tekijä- naisena jota on helppo lähestyä.

Mitä istunnoillani tehdään

Parisuhde on perhe-elämän koti. Kun lauman johtajien asiat ovat kunnossa, myös muun lauman hyvinvointi mahdollistuu. Kannustan ihmisiä olemaan oman elämänsä toimijoita ja koen että terapiassa tehdään aina töitä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Terapia ja siinä käytettävät menetelmät muokkautuvat jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Terapiaa tehdään pääsääntöisesti keskustelemalla ja luodaan kielen avulla uusia merkityksiä, toisenlaisia tarinoita sekä uudenlaista ajattelua. Voimavarakeskeisenä terapeuttina keskityn tähän hetkeen menneisyyttä unohtamatta. Työskentely on aina kunnioittavaa ja tavoitteet yhteisesti sovittuja. Terapiakäyntejä voi olla yksi tai useita ja sinne voi tulla yksin tai yhdessä. Terapiakäynneistä tehdään yhteinen terapiasopimus asiakkaiden kanssa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Lisätiedot

Minulla on Kela- pätevyys pari- ja perheterapiaan, ei yksilöterapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

60 min 70 €
90 min 95 €

Jokainen käynti maksetaan paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä.