Etusivu / Löydä apua / Mirja Sarkkinen
Kouluttajapsykoterapeutti, Psykologi, Varhaisen vuorovaikutuksen
Vantaa, Tikkurila
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen psykologian lisensiaatti, psykoterapian erikoispsykologi ja Valviran hyväksymä varhaisen vuorovaikutuksen (VET) ja integratiivinen (YET) psykoterapeutti, psykoterapiakouluttaja ja työnohjaaja. KESKITYN POTILASTYÖSSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ VAIN RASKAANAOLEVIIN!
Psykoterapiasuuntaus
  • Varhaisen vuorovaikutuksen
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Olen empaattinen ja nopeasti keskustellen asiakkaisiini liittyvä. Pyrin psykoterapeuttina luomaan ja aktiivisesti ylläpitämään hyvää yhteistyösuhdetta potilaisiini - sen avulla ja suojassa kun on mahdollista tutkia ja ymmärtää monenlaista mielensisäistä ja ihmissuhteisiin liittyvää elämänvaikeutta. Tarvittaessa haastan asiakkaitani vahvastikin uutta kohti. Suhtaudun psykoterapeutin työhöni tulosvastuulla ja uskon aina muutoksen mahdollisuuteen :) Psykoterapiassa voi oikeasti todellistua uudenlainen ja korjaavakin kokemus suhteessa olemisesta!

kESKITYN TÄLLÄ HETKELLÄ POTILASTYÖSSÄ VAIN RASKAANAOLEVIIN!

HUOM! Vastaanotollani sinua tervehtivät aina iloiset ja kiltit cavalier kingcharlesinspanielini Ninni ja Hulda. Huomioithan tämän, jos olet koira-allerginen!

Mitä istunnoillani tehdään

Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiasta: www.mirjasarkkinen.fi
Räätälöin integratiivisen psykoterapian kullekin potilaalle sopivaksi ja mahdolliseksi. Pääpaino työskentelyssä on pulmallisen kokemisen, ongelman tai elämäntilanteen yhteisessä tutkimisessa ja jäsentämisessä - keskustellen. Kiinnostun varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeuttina myös yksilöpsykoterapioissa potilaitteni varhaisista ihmissuhde- , hoiva - ja traumakokemuksista ja niiden merkityksestä potilaan tavassa kokea itsensä ja olla maailmassa ja vuorovaikutussuhteissaan. Kuuntelen, kommentoin, tutkin, laajennan ja syvennän - toimin potilaan itsehavainnoinnin assistenttina. Tavoitteena on, että potilaan itsehavainnointi ja -ymmärrys laajenee ja että hän siirtyy vähitellen yhä enemmän oman elämänsä ja ongelmiensa suhteen objektipositiosta (ihmisestä, jolle vain tapahtuu) subjektipositioon (oman elämänsä vastuulliseksi omistajaksi). En asetu tietäjäksi, vaan kunnioitan potilaan omaa tapaa löytää itseään yhä paremmin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

- Psykologian lisensiaatti, psykoterapian erikoispsykologi
- Varhaisen vuorovaikutuksen kouluttajapsykoterapeutti (VET)
- Vuoden 2018 aikana valmistun myös integratiivisen psykoterapian kouluttajapsykoterapeutiksi
- Toimin kokoaikaisesti yksityisenä ammatinharjoittajana
Olen Kelan ja HUS:n (ns. valtava-psykoterapiat) palveluntuottaja varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiassa (perheterapiana) ja integratiivisessa yksilöpsykoterapiassa.

Tarjoan myös varhaisen vuorovaikutuksen arvioinnin, tuen, hoidon ja psykoterapian työnohjausta, konsultaatiota ja koulutuksia terveydenhuollon ja sosiaalitoimen sekä kolmannen sektorin toimijoille. Olen vastuukouluttaja ja -työnohjaaja Helsingin yliopiston varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeuttikoulutuksissa.

Asiakaskuntani

Olen tehnyt yli 20 vuotta hoidollista ja psykoterapeuttista vauvaperhetyötä. Suuri osa asiakkaistani onkin ollut raskaanaolevia ja vauva- ja pikkulapsiperheitä.

Yksilöpsykoterapeuttina olen kiinnostunut erityisesti naisen elämänkaaren käänne- ja kriisikohdista.

Myös vammaisten lasten vanhemmuus - eri vaiheissaan - on lähellä sydäntäni.

Lisätiedot

VASTAANOTTONI ON VANTAALLE, TIKKURILASSA, AIVAN DIXI-MATKAKESKUKSEN JA JUNARADAN VIERESSÄ. Vastaanotolleni on vain 15-20min junamatka HELSINGIN KESKUSTASTA, ja LENTOKENTÄLTÄ kehärataa pitkin 8min! Luokseni pääsee helposti myös autoillen ja vastaanottoni vastapäätä on Ratakujan parkki -parkkitalo (parkkimaksu 1€/h).

Ratakuja ei vielä näy Google mapsissa! Käy katsomassa tulo-ohjeet vastaanotolleni nettisivuiltani: www.mirjasarkkinen.fi

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Kelan kuntoutuspsykoterapioiden omavastuut:

Yksilöpsykoterapia (integratiivinen): 27,40€/45min

Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapia (perheterapiana): 46,10€/60min; 64,15€/90min