Etusivu / Löydä apua / Minnamaria Salminen

Minnamaria Salminen

Psykoterapeutti, Sosionomi, Pariterapia
Oulu, Suomi etänä, Oulu
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Perheet Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Etsitkö läsnä olevaa, empaattista ja ammattitaitoista psykoterapeuttia? Luokseni voit tulla yksin, puolisosi tai lapsesi kanssa tai koko perheenä. Viitekehyksenä dialogisuus ja voimavarakeskeisyys. Työskentelen Oulussa ja etänä koko Suomessa. HUOM! Ei Kelan kuntoutuspsykoterapiaa yksilöasiakkaille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Asiakkaani ovat kuvanneet minun olevan empaattinen, läsnä oleva, kohtaava ja lämmin.

”Olet onnistunut paremmin kuin hyvin. Olet ollut hyvä ja luonnollinen. Meillä on aikaisempaakin kokemusta parisuhdeterapiasta ja vasta nyt tuntuu, että olemme oikeiden asioiden äärellä sinun kanssa. Jos ei sinun kanssa saada suhdetta paremmalle tolalle niin ei kenenkään muunkaan kanssa.”

”Empatiallasi ja tavallasi kuunnella meitä tasapuolisesti ja nostaa aiemmin puhumiamme asioita peilin lailla esiin, on ollut ja on hyvin voimauttava vaikutus.”

”Minnamarian kanssa kemiat kohtasivat heti hyvin ja alusta asti oli luottavainen ja turvallinen olo työstää kipeitäkin mietteitä yhdessä. Pitkä kokemus ja aito välittäminen välittyi Minnamarian työskentelyssä mikä osakseen loi positiivista terapiakokemusta. Kokonaisuudessaan terapiakokemus Minnamarian kanssa oli lämmin, luottavainen ja vastaanottavainen. Suosittelisin mielelläni Minnamarian vastaaonottoa muillekin 🧡”

Mitä istunnoillani tehdään

Mielenterveyden haasteet ovat yleisiä ja psykoterapiassa voit käydä myös ilman diagnosoitua mielenterveyden häiriötä, sillä mielen hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää meille jokaiselle. Terapiaan voit tulla myös ennaltaehkäisevästi ja omaa terveyttäsi edistäen, samaan tapaan kuin käyt vaikkapa hierojalla tai kuntosalilla.

Psykoterapiassa hankalia asioita käsitellään keskustelemalla. Avainasemassa on meidän välisemme keskinäinen luottamus ja toimiva vuorovaikutussuhde. Keskustelumme ovat luottamuksellisia ja potilastietolain mukaan salassa pidettäviä. Tapaamisilla pyrin tukemaan itseymmärrystäsi, auttamaan sinua elämän kriisivaiheiden yli, kehittämään ongelmanratkaisutaitoja sekä opetan keinoja käsitellä vaikeita tunteita, ajatuksia ja ihmissuhdeongelmia. Käytän työssäni dialogisia ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt yli 20 vuotta erilaisten ihmisten ja perheiden parissa. Yksilöiden, perheiden ja parien ongelmat ja haasteet ovat johtuneet esimerkiksi uupumisesta, sairauksista, kriiseistä, omaishoitotilanteesta, lapsen tai nuoren erityisen tuen tarpeesta tai muista elämää kuormittavista tilanteista. Olen psykoterapeuttina mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöiden sekä elämän kriisitilanteiden vuorovaikutukselliseen hoitoon erikoistunut terveydenhuollon ammattihenkilö. Psykoterapeuttina en voi tehdä lääketieteellisiä diagnooseja tai määrätä sinulle lääkkeitä.

Pätevyyteni:

Psykoterapeutti, perhe-ja paripsykoterapia (Jyväskylän yliopisto, kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta)
KELA-pätevyys perhe- ja paripsykoterapiaan
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
Sosionomi AMK

Asiakaskuntani

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenlaiset, eri ikäiset ja erilaiset ihmiset, esimerkiksi seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Olen auttanut asiakkaitani muun muassa elämänhallinnan ja tunne-elämän tasapainottamisessa, parisuhteen ongelmien selvittämisessä, masennuksen ja ahdistuneisuuden lievittämisessä, sekä neuropsykiatristen haasteiden ymmärtämisessä ja hyväksymisessä . Erityisosaamista minulla on erityislapsiperheiden, omaishoitoperheiden, ikäihmisten, sekä uusperheiden kanssa työskentelystä.

Lisätiedot

Lisätietoja löydät osoitteesta www.lempeaheijastus.fi

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

105,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Paripsykoterapia 60 minuuttia 105 euroa (Kela-korvaus mahdollinen)
Paripsykoterapia 90 minuuttia 155 euroa (Kela-korvaus mahdollinen)

Perhepsykoterapia 60 minuuttia 105 euroa (Kela-korvaus mahdollinen)
Perhepsykoterapia 90 minuuttia 155 euroa (Kela-korvaus mahdollinen)

Yksilöpsykoterapia itsemaksaville asiakkaille 45 minuuttia 85 euroa

Nepsyvalmennus 45 minuuttia 70 euroa