Etusivu / Löydä apua / Minna Tamminen-Jurvanen

Minna Tamminen-Jurvanen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Pariterapia
Hämeenlinna, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Pari- ja perhepsykoterapeutti, (Kela). Integratiivisessa yksilöpsykoterapiakoulutuksessa (2021-2024). Otan vastaan koulutusasiakkaita. Pohjakoulutus sairaanhoitaja (yamk). Olen neuropsykiatrinen valmentajan sekä työnohjaaja (STOry). Lähi- ja etävastaanotot. Aikoja myös iltaisin ja viikonloppuisin!
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT) Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Olen asiakasta kuunteleva, myötätuntoinen ja tilaa antava terapeutti. Haluan asiakkaalla tulevan tunne, että häntä ymmärretään ja kannustetaan. Pidän psykoterapiassa hyvin tärkeänä asiakkaan ja terapeutin välistä yhteistyösuhdetta, jotta asiakkaalle tulee turvallinen ja luottamuksellinen olo vaikeidenkin asioiden äärellä. Käytän työssäni keskusteluhoidon tukena erilaisia menetelmiä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. (mielentarina.fi)

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapiassa painopiste on keskusteluterapiassa. Fokus voi vaihdella menneessä, tässä hetkessä sekä tulevassa. Voidaan käsitellä hyvinkin laaja-alaisesti asiakkaan elämänhistoriaa ja sen vaikutusta nykyhetkeen tai pyrkiä löytämään uusia näkökulmia, ajatusmalleja sekä toimintatapoja tässä hetkessä. Työskentelyssäni hyödynnän erilaisia menetelmiä laaja-alaisesti asiakaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Olen sekä kuunteleva ja tilaa antava että myös vuorovaikutuksellinen. Psykoterapia vaatii sitoutumista sekä asiakkaalta että terapeutilta. Tapaamisten tiheys vaihtelee suuresti, 1-2 krt/vko tai 1krt/kk, riippuen onko kyseessä yksilöasiakas, pari vai perhe. Psykoterapiaprosessien kesto vaihtelee muutaman kerran lyhytpsykoterapioista useampiin vuosiin.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen käynyt vuoden kestävän ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksen. Lapsettomuus- ja adoptiokyseymyksiin olen perehtynyt erilaisin koulutuksin ja kokemuksin useamman vuoden ajan.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

125,00

Lisätiedot hinnoittelusta