Etusivu / Löydä apua / Minna Tamminen-Jurvanen

Minna Tamminen-Jurvanen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Integratiivinen
Hämeenlinna, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Perheet
Terapian kesto
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen Yksittäinen konsultaatio
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Integratiivinen yksilöpsykoterapeutti(Kela) Pari- ja perhepsykoterapeutti, (Kela). Pohjakoulutus sairaanhoitaja (yamk). Olen neuropsykiatrinen valmentajan sekä työnohjaaja (STOry). Lähi- ja etävastaanotot. Aikoja myös iltaisin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT)

Millainen terapeutti olen

Olen asiakasta kuunteleva, myötätuntoinen ja tilaa antava terapeutti. Haluan asiakkaalla tulevan tunne, että häntä ymmärretään ja kannustetaan. Pidän psykoterapiassa hyvin tärkeänä asiakkaan ja terapeutin välistä yhteistyösuhdetta, jotta asiakkaalle tulee turvallinen ja luottamuksellinen olo vaikeidenkin asioiden äärellä. Käytän työssäni keskusteluhoidon tukena erilaisia menetelmiä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. (mielentarina.fi)

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapiassa painopiste on keskusteluterapiassa. Fokus voi vaihdella menneessä, tässä hetkessä sekä tulevassa. Voidaan käsitellä hyvinkin laaja-alaisesti asiakkaan elämänhistoriaa ja sen vaikutusta nykyhetkeen tai pyrkiä löytämään uusia näkökulmia, ajatusmalleja sekä toimintatapoja tässä hetkessä. Työskentelyssäni hyödynnän erilaisia menetelmiä laaja-alaisesti asiakaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Olen sekä kuunteleva ja tilaa antava että myös vuorovaikutuksellinen. Psykoterapia vaatii sitoutumista sekä asiakkaalta että terapeutilta. Tapaamisten tiheys vaihtelee suuresti, 1-2 krt/vko tai 1krt/kk, riippuen onko kyseessä yksilöasiakas, pari vai perhe. Psykoterapiaprosessien kesto vaihtelee muutaman kerran lyhytpsykoterapioista useampiin vuosiin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Adoptio & sijoitus