Etusivu / Löydä apua / Minna Tamminen-Jurvanen

Minna Tamminen-Jurvanen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Pariterapia
Hämeenlinna, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Pari- ja perhepsykoterapeutti, (Kela). Integratiivisessa yksilöpsykoterapiakoulutuksessa (2021-2024). Otan vastaan koulutusasiakkaita. Pohjakoulutus sairaanhoitaja (yamk). Olen neuropsykiatrinen valmentajan sekä työnohjaaja (STOry). Lähi- ja etävastaanotot. Aikoja myös iltaisin ja viikonloppuisin!
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT) Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Olen asiakasta kuunteleva, myötätuntoinen ja tilaa antava terapeutti. Haluan asiakkaalla tulevan tunne, että häntä ymmärretään ja kannustetaan. Pidän psykoterapiassa hyvin tärkeänä asiakkaan ja terapeutin välistä yhteistyösuhdetta, jotta asiakkaalle tulee turvallinen ja luottamuksellinen olo vaikeidenkin asioiden äärellä. Käytän työssäni keskusteluhoidon tukena erilaisia menetelmiä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. (mielentarina.fi)

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapiassa painopiste on keskusteluterapiassa. Fokus voi vaihdella menneessä, tässä hetkessä sekä tulevassa. Voidaan käsitellä hyvinkin laaja-alaisesti asiakkaan elämänhistoriaa ja sen vaikutusta nykyhetkeen tai pyrkiä löytämään uusia näkökulmia, ajatusmalleja sekä toimintatapoja tässä hetkessä. Työskentelyssäni hyödynnän erilaisia menetelmiä laaja-alaisesti asiakaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Olen sekä kuunteleva ja tilaa antava että myös vuorovaikutuksellinen. Psykoterapia vaatii sitoutumista sekä asiakkaalta että terapeutilta. Tapaamisten tiheys vaihtelee suuresti, 1-2 krt/vko tai 1krt/kk, riippuen onko kyseessä yksilöasiakas, pari vai perhe. Psykoterapiaprosessien kesto vaihtelee muutaman kerran lyhytpsykoterapioista useampiin vuosiin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen käynyt vuoden kestävän ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksen. Lapsettomuus- ja adoptiokyseymyksiin olen perehtynyt erilaisin koulutuksin ja kokemuksin useamman vuoden ajan.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

125,00

Lisätiedot hinnoittelusta