Etusivu / Löydä apua / Minna Purola

Minna Purola

Psykoterapeutti, Psykologi, Pariterapia
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Oletko huolissasi parisuhteestasi, perheen vuorovaikutuksesta tai vanhemmuudesta? Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä miettimään miten helpottaa perheesi tilannetta. Työskentelyni lähtökohtana ovat aina asiakkaan ajatukset siitä, millaista elämää halutaan rakentaa , mihin muutosta toivotaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina tilaa antava, rauhallinen, tarvittaessa aktiivinen ja teen terapiaa voimavarakeskeisesti. Olen saanut palautetta asiakkailta, että olen helposti lähestyttävä ja myötätuntoinen. Lisäksi olen työskentelyotteeltani joustava ja mukautan työskentelyäni asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaisesti. Teemme vastaanottotyöskentelyn lisäksi myös kotikäyntejä.

Mitä istunnoillani tehdään

Teen pari- ja perhepsykoterapiaa työparityönä pari- ja perhepsykoterapeutti Minna Toivakan kanssa. Monet parit ja perheet ovat kokeneet kahden terapeutin kanssa työskentelyn tasapuolisuutta ja turvallisuuden tunnetta lisäävänä tekijänä. Työparityössä asiakkaalla on mahdollisuus saada siis kahden psykoterapeutin näkemyksiä oman elämänsä kysymyksiin ja ongelmiin. Istunnolla terapeutit voivat välillä käydä keskustelua (ns reflektointia), jota pariskunta saa seurata. Tämä mahdollistaa useamman näkökulman mukaan tuomisen yhden tapaamisen aikana, mikä puolestaan usein nopeuttaa asioissa eteenpäin pääsyä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen psykologi, pari- ja perhepsykoterapeutti. Olen tehnyt noin 20 vuotta töitä lapsiperheiden kanssa pääasiassa perheneuvolassa ja minulla on kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus. Lisäksi minulla on 1-vuotinen kriisi- ja traumakoulutus pari- ja -perhepsykoterapiatyöhön.

Asiakaskuntani

Työskentelyni kohteena on aina perhe eri kokoonpanoissa; tapaamiselle voi tulla yksin, kaksin tai kaikki yhdessä.

Tutustumiskäynnin hinta

150,00

Vakiokäynnin hinta

150,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pari- ja perheterapia 150e /90 minuuttia.