Etusivu / Löydä apua / Minna Nevala
Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Espoo, Pohjois-Tapiola
Suomi Ruotsi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Tarjoan psykologin keskustelutukea kuormittaviin elämäntilanteisiin, kriiseihin ja erilaisiin muutostarpeisiin. Työskentelyn tavoitteena on lisätä hyvinvointiasi ja auttaa sinua löytämään keinoja kohti toivomaasi muutosta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Lisäkoulutukset

Mindfulness

Millainen psykologi olen

Olen psykologi, joka on perehtynyt erityisesti stressinhallintaan, jaksamiseen, suorituspaineisiin ja itsekriittisyyteen liittyviin haasteisiin. Työskentelen mielelläni myös ahdistukseen ja jännittämiseen, opiskelumotivaatioon ja oppimisen edistämiseen liittyvien kysymysten parissa. Tavoitteeni on auttaa asiakkaitani voimaan hyvin ja löytämään itselleen sopivia keinoja käsitellä hankalia tunteita ja tilanteita. Minulle tärkeää työssäni on yhdistää rauhallinen läsnäolo ja aktiivinen työote, sillä haluan tukea asiakasta lempeästi kohti muutosta.

Näen hyvinvoinnin vahvasti kehon ja mielen yhteistoimintana, joten pyrin ohjaamaan asiakasta myös kehon viestien kuunteluun. Psykologin työn ohella toimin hierojana sekä opetan taijita, mikä on opettanut havainnoimaan kehon ja mielen jännitysten yhteyksiä.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyni asiakkaan kanssa alkaa aina tilanteen kartoittamisella ja jäsentelyllä, minkä pohjalta sovitaan tavoite yhteiselle työskentelylle. Keskustelun lisäksi käytän työmenetelminä erilaisia mindfulness- ja mielikuvaharjoitteita sekä psykofyysisiä menetelmiä, mikäli asiakas kokee ne itselleen sopiviksi. Tapaamisten välillä voidaan käyttää erilaisia itsenäisesti tehtäviä harjoituksia, jotka auttavat tuomaan muutoksia osaksi arkea. Tapaamiskertojen määrä sovitaan asiakkaan tilanteen mukaan ja tyypillisesti niitä on 5-10.

Halutessasi tapaamiset voidaan toteuttaa videovälitteisesti.

Vastaanottoni on Lyhytterapiatalo Shortumissa Pohjois-Tapiolassa. Nettiajanvaraus: https://varaa.nettiajat.fi/2234?employees=69

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt 15 vuotta opintopsykologina yliopisto-opiskelijoiden parissa. Yksilövastaanottojen lisäksi olen tehnyt runsaasti ryhmäohjausta, mm. mindfulness- ja jännittäjäryhmiä. Minulla on kokemusta myös ammatinvalintapsykologin työstä. Psykologin työn ohella työskentelen hierojana ja siinä erityisosaamistani on kivunhoito sekä urheiluhieronta.

LISÄKOULUTUS

Lyhytterapeuttinen työote
Mindfulness-ohjaaja
Mindful Self-Compassion koulutus
Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena -ohjaaja
Dialogisen sekvenssianalyysin koulutus

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa ja minulla on paljon kokemusta etenkin nuorten aikuisten sekä opiskelijoiden kanssa työskentelystä. Voit ottaa yhteyttä niin kuormittavissa elämäntilanteissa ja kriiseissä kuin tilanteissa, joissa akuuttia ongelmaa ei ole, mutta kaipaat tukea hyvinvointisi lisäämiseen tai esimerkiksi opiskelun sujuvoittamiseen.

Tutustumiskäynnin hinta

105,00

Vakiokäynnin hinta

105,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tapaaminen 45 min/105 €

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Jag erbjuder psykologtjänster även på svenska. Jag stöder dig i belastande livssituationer och kriser samt då när du vill öka ditt välmående. Jag är speciellt insatt i stresshantering, utmattning, prestationsångest, social ångest och i frågor gällande studiemotivation och inlärning.

I offer psychological support in difficult life situations and crisis but also when you want to enhance your well-being. I have worked a lot with issues related to stress management, burn out, social anxiety and self-criticism. I also work with issues related to learning and study motivation.