Etusivu / Löydä apua / Minna Koponen

Minna Koponen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivis-analyyttinen
Helsinki, Kamppi
Etäyhteydellä koko Suomi,
Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen terapeuttina välittävä, läsnä oleva ja asiakasta arvostava. Työskentelyssäni korostuu aito kiinnostus, asiakaslähtöisyys ja vuorovaikutuksellinen työote. Tarjoan koulutusterapiaa yli 16-vuotiaille nuorille ja aikuisille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Pyrin luomaan turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön, jossa asiakkaalla on mahdollista ilmaista itseään omana itsenään. Pyrin huomioimaan asiakkaan kokonaisuutena ja ottamaan asiakkaan omat tarpeet ja vahvuudet/mahdolliset rajoitteet huomioon. Terapeuttina koen tärkeänä pitää toivoa ja myönteistä asennetta yllä myös vaikeiden asioiden ja tilanteiden keskellä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Yhteisen työskentelyn alussa hahmottelemme nykyistä tilannettasi, mikä on tähän johtanut, mikä siihen vaikuttaa ja minkälaisia muutostoiveita sinulla on. Osana työskentelyä koen tärkeäksi luoda ja panostaa itse yhteistyösuhteeseen, jotta sinulla on mahdollisimman turvallinen olo olla juuri oma itsesi. Terapiaistuntojen välissä voin tarpeen mukaan antaa kotitehtäviä tai harjoituksia terapeuttisen työskentelyn tueksi.

Tarjoan apua
Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykiatrian sektorilla (kuntouttavat yksiköt ja poliklinikka) sairaanhoitajana sekä nuorten että aikuisten kanssa reilu 10 vuotta. Opiskelen tällä hetkellä kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi (valmistuminen 12/2024). Lisäksi olen suorittanut täydentäviä lisäkoulutuksia seuraavista viitekehyksistä:
- Kognitiivinen työote
- Seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti

Asiakaskuntani

Tarjoan koulutusterapiaa yli 16- vuotiaille nuorille ja aikuisille.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.