Etusivu / Löydä apua / Minna Hämäläinen

Minna Hämäläinen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Seinäjoki, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen 4/2023 valmistumassa kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi. Terapeuttina minulle on tärkeää löytää yhdessä asiakkaan kanssa hänen voimavaransa ja arvomaailmansa sekä tarkoituksenmukaiset keinot elää niiden mukaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Terapiatyöskentelyssä minulle tärkeintä on vastavuoroiseen luottamukseen ja aktiiviseen yhteiseen työhön perustuen löytää asiakkaalle juuri hänelle toimivat keinot elää haasteiden kanssa ja löytää niihin ratkaisuja. Terapeuttina olen lämminhenkinen, rohkaiseva ja aidosti läsnäoleva. Asiakkaani ovat kuvailleet minua myös rohkeaksi, huumorintajuiseksi ja aidosti kiinnostuneeksi. Terapiasuhteessa turvallisuus, arvostus, myötätuntoisuus ja luottamus ovat minulle tärkeitä arvoja.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työotteeni on aktiivinen ja asiakasta osallistava, mutta aina asiakkaan valmiuksia, toiveita ja oman elämänsä tietämystä kuunteleva. Terapiatyöskentely pohjautuu asiakkaan tilanteen perusteelliseen kartoitukseen, jonka pohjalta sovin yhdessä asiakkaan kanssa selkeät tavoitteet. Tavoitteita arvioimme säännöllisesti terapian edetessä. Terapiatyössäni käytän näyttöön perustuvia tutkittuja menetelmiä kuten arvotyöskentelyä ja tietoisuusharjoituksia sekä hyvin konkreettisia taito- ja altistusharjoituksia. Terapian aikana työskennellään sekä tapaamisilla keskustellen ja erilaisia harjoituksia tehden mutta myös itsenäisesti tapaamisten välissä kotitehtävien avulla. Tarvittaessa lähdemme yhdessä eri ympäristöihin harjoittelemaan haastavia tilanteita. Työskentely kanssani onkin ratkaisukeskeistä, tulevaisuuteen katsovaa, tavoitteellista ja jäsennettyä. Rohkaiseminen, myötätuntoisuus, asiakkaan voimavarojen vahvistaminen sekä aito läsnäolo ovat terapiani kulmakiviä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen valmistumassa 04/2023 kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja (AMK), suuntautumisena mielenterveyden hoitotyö. Olen työskennellyt yli 25-vuotta mielenterveystyön tehtävissä niin nuorten, perheiden kuin aikuisten ja pariskuntien parissa. Taustaltani löytyy myös ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin pätevyys sekä neurokognitiivisen käyttätymisanalyysin koulutus.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni joko yksittäiselle käynnille, lyhytterapiaan tai KELA:n tukemaan kuntoutuspsykoterapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.