Etusivu / Löydä apua / Minna Hämäläinen

Minna Hämäläinen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Seinäjoki, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Olen 4/2023 valmistumassa kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi. Terapeuttina minulle on tärkeää löytää yhdessä asiakkaan kanssa hänen voimavaransa ja arvomaailmansa sekä tarkoituksenmukaiset keinot elää niiden mukaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapiatyöskentelyssä minulle tärkeintä on vastavuoroiseen luottamukseen ja aktiiviseen yhteiseen työhön perustuen löytää asiakkaalle juuri hänelle toimivat keinot elää haasteiden kanssa ja löytää niihin ratkaisuja. Terapeuttina olen lämminhenkinen, rohkaiseva ja aidosti läsnäoleva. Asiakkaani ovat kuvailleet minua myös rohkeaksi, huumorintajuiseksi ja aidosti kiinnostuneeksi. Terapiasuhteessa turvallisuus, arvostus, myötätuntoisuus ja luottamus ovat minulle tärkeitä arvoja.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työotteeni on aktiivinen ja asiakasta osallistava, mutta aina asiakkaan valmiuksia, toiveita ja oman elämänsä tietämystä kuunteleva. Terapiatyöskentely pohjautuu asiakkaan tilanteen perusteelliseen kartoitukseen, jonka pohjalta sovin yhdessä asiakkaan kanssa selkeät tavoitteet. Tavoitteita arvioimme säännöllisesti terapian edetessä. Terapiatyössäni käytän näyttöön perustuvia tutkittuja menetelmiä kuten arvotyöskentelyä ja tietoisuusharjoituksia sekä hyvin konkreettisia taito- ja altistusharjoituksia. Terapian aikana työskennellään sekä tapaamisilla keskustellen ja erilaisia harjoituksia tehden mutta myös itsenäisesti tapaamisten välissä kotitehtävien avulla. Tarvittaessa lähdemme yhdessä eri ympäristöihin harjoittelemaan haastavia tilanteita. Työskentely kanssani onkin ratkaisukeskeistä, tulevaisuuteen katsovaa, tavoitteellista ja jäsennettyä. Rohkaiseminen, myötätuntoisuus, asiakkaan voimavarojen vahvistaminen sekä aito läsnäolo ovat terapiani kulmakiviä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen valmistumassa 04/2023 kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja (AMK), suuntautumisena mielenterveyden hoitotyö. Olen työskennellyt yli 25-vuotta mielenterveystyön tehtävissä niin nuorten, perheiden kuin aikuisten ja pariskuntien parissa. Taustaltani löytyy myös ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin pätevyys sekä neurokognitiivisen käyttätymisanalyysin koulutus.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni joko yksittäiselle käynnille, lyhytterapiaan tai KELA:n tukemaan kuntoutuspsykoterapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.