Etusivu / Löydä apua / Merja Suojanen

Merja Suojanen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Seinäjoki, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Ratkaisukeskeinen erityistason psykoterapeutti, sekä psykiatrinen sairaanhoitaja. Olen läsnäoleva, empaattinen ja aito. Siirretään näkökulma pois ongelmista, kartoitetaan tavoitteita ja etsitään keinoja kulkea niitä kohti.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aito, läsnäoleva, empaattinen. Tykkään keskustella asiakasta arvostaen, en väheksyen mitään ongelmaa tai tilannetta hänen elämässään. Olen aktiivinen ja samaan aikaan tilaa antava. Kohtaan asiakkaan positiivisesti, en hyökkäävästi, enkä anna liikaa valmiita vastauksia. Annan asiakkaalle tilaa itse oivaltaa, ja asettaa ongelmansa ratkaisuun. Terapeuttina kannustan onnistumaan, pääsemään tavoitteisiin käsiksi. Olen tunnusteleva, tutkiva, pohdiskeleva ja filosofinen - haluan herätellä jokaisen omaa, itsenäistä ajattelua. Kysyn asioita suoraan, asiakasta kunnioittaen.

Vahvuuteni on asiakkaan kohtaaminen, kannustaminen ja aito läsnäolo.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Kartoitan tavoitteita ja toiveita tulevaisuudesta ja etsitään keinoja niitä kohti kulkemiseksi. Tutkitaan tilanteita, joissa ongelma ei ole läsnä tai se on tavallista lievempi. Siirretään näkökulmaa pois ongelmista ja vaikeuksista siihen, mikä nykytilanteessa toimii ja tulevaisuuden tavoitteisiin. Omaiset nähdään voimavarana, joiden voi olla mahdollista osallistua osaan tapaamisista myös yksilöterapiassa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Psykiatrinen sairaanhoitaja, psykiatrisessa sairaalassa noin 10 vuotta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.