Etusivu / Löydä apua / Markus Kirjonen

Markus Kirjonen

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Turku, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen aito, välittävä ja turvallinen psykologi sekä psykoterapiaopiskelija. Tarjoan keskusteluapua kaikkiin psyykkisiin ongelmiin ja elämän haasteisiin. Tarjoan sekä lyhyt- että pitkäkestoista keskusteluapua useisiin psyykkisiin ongelmiin ja elämän haasteisiin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Olen aito, välittävä ja turvallinen psykologi sekä psykoterapiaopiskelija. Panostan hyvään, täysin luottamukselliseen ja turvalliseen yhteistyösuhteeseen. Työskentelyotteeni on rauhallisesta ja myötätuntoisesta olemuksestani huolimatta aktiivinen ja tutkiva. Autan sinua pysähtymään ja syventymään itsesi äärelle. Käynneillä autan sinua ymmärtämään itseäsi ja tuen sinua jäsentämään omaa elämääsi, tilannettasi ja tarpeitasi. Lupaan, että tulet kuulluksi ja nähdyksi kokonaisvaltaisesti omana yksilöllisenä itsenäsi.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentely kanssani on tavoitteellista ja käyntien tavoitteet määrittelemme yhdessä sinun tarpeittesi mukaan. Luomme yhdessä jaettavan ymmärryksen tilanteestasi sekä tutkimme miten kokemuksesi ovat muokanneet sinusta juuri sinut. Tunnistamme ja työstämme niitä asioita elämässäsi, jotka tuottavat sinulle kärsimystä. Usein ongelmien taustalla on haasteita ihmissuhteissa, vaikeita tunteita tai opittuja haitallisia ajattelu- ja toimintamalleja. Työskentelyssäni käytän kognitiivisia menetelmiä ja terapeuttista erityisalaani on tunnepainotteinen ja skeematerapeuttinen työskentely. Työskentelyyn integroin myös tietoisen hyväksyvän läsnäolon menetelmiä eli mindfulnessia.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä ja vahva kokemus laaja-alaisesta terapeuttisesta työskentelystä niin lievien kuin vaikeidenkin ongelmien osalta. Itseen kohdistuvan vaativuuden ja kriittisyyden, ahdistus- ja masennusongelmien, sekä erilaisten traumojen hoito ydinosaamistani.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 16-vuotiaiden nuorten ja aikuisten kanssa. Pariskuntien on mahdollista myös varata 90 minuutin aika vastaanotolleni. Opiskelen tällä hetkellä myös psykoterapeutiksi ja voit varata minulle psykoterapiaopiskelijakäynnin, mikäli pystyt sitoutumaan 10–20 kerran pituiseen lyhytterapiajaksoon.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.