Etusivu / Löydä apua / Maria Eriksson

Maria Eriksson

Psykoterapeutti, Valtiotieteiden maisteri, Pariterapia
Helsinki, Keskusta
Suomi Ruotsi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Olen (perhe - ja paripsykoterapeutti ET, VTM) ota yhteyttä jos sinulla on pari-tai perhesuhteissa haastetta. Työskentelytapani on integratiivinen, jossa on vaikutteita kriisi- ja traumaterapiasta ja myös tunnekeskeisestä pariterapiasta. Olen Kelan palveluntuottaja, pariterapian osalta 26 - 67 v.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Työskentelyssä olen aktiivinen ja kuunteleva, asiakasta kohtaan arvostava ja tilaa antava. Työotteeni on tutkiva ja yhdessä asiakkaan kanssa ongelmia pohtiva. Olen persoonana rauhallinen, positiivinen ja kannustava. Tärkeää on että asiakas tulee työskentelyssä kuulluksi ja kohdatuksi. Puolueettomuus on on minulle työssä tärkeä ohjenuora, etenkin pariterapiassa.

Mitä istunnoillani tehdään

Käynnillä fokuksena on keskustelu asiakkaan/ asiakkaiden kanssa heidän tuomista ongelmistaan. Jos kyseessä on pariskunta, erityisen tärkeää on että molemmat osapuolet saavat rauhassa tuoda esiin oman näkökulmansa ja tulevat tasapuolisesti kuulluiksi sekä yhteisten ja omien tarpeiden ja näkökulmien kautta. Käynnillä voidaan tehdä mysö käytännön harjoituksia jotka voi myös tehdä kotona.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Pahaan oloon
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on työkokemusta perheneuvola ja - päihdetyön lisäksi myös opetus-ja esimiestehtävistä

Asiakaskuntani

Useimmiten tapaan kriisissä olevia pareja, silloin kun yhteiselo ei enää suju ongelmitta. Tuen myös pareja lapsettomuuteen liittyvissä haasteissa, prosessin eri vaiheissa. Tapaan asiakkaita myös vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätiedot

Jag är är (pol.mag) par-och familjeterapeut. Mitt arbetssätt är integrativt med inflytande från kris- och traumateorier och från anknytkingsteorin tillämpad i parterapin genom grund- och fördjupade studier i EFT (Emotionally Focused Therapy). Jag har flera års arbetserfarenhet från arbete på familjerådgivning med med par och familjer, samt från missbrukarvården.
Är införd i Fpa:s register gällande parpsykoterapi för 26-67 åringar och familjeterapi för 16-25 åringar samt för föräldrahandledning

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

yksilökäynti 45 min 90 e

pariterapiakäynnit
60 minuuttia 100 euroa
90 minuuttia 150 euroa