Etusivu / Löydä apua / Mari Suorsa

Mari Suorsa

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kognitiivinen
Oulu, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.

Tämä terapeutti toimii vapaaehtoisena TOIVO.ME - hankkeessa. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tiedustella maksutonta keskusteluapua terapeutilta, vaikka terapeutti ei muutoin ottaisi uusia asiakkaita.

Huomioithan, että TOIVO.ME - hankkeessa tarjottava apu on suunnattu koronakriisissä työskenteleville terveydenhuollon työntekijöille. Keskusteluapu on kertaluontoista (1-2 kertaa) eikä ole terveydenhuoltoa. Näin ollen profiiliteksti ei kaikin osin kuvaa TOIVO.ME-keskusteluja.

Kun tiedustelet vapaata aikaa, muista mainita TOIVO.ME - hankkeesta sekaannusten välttämiseksi.

Olen oululainen psykoterapeutti, työskentelen kognitiivisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella. Toimin Terapia- ja työyhteisöpalvelut Kandelan johtavana psykoterapeuttina. Tällä hetkellä Kelan kuntoutuspsykoterapiapaikat ovat täynnä, lyhytterapia-ajoista voit olla yhteydessä!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen psykoterapeuttina myötätuntoinen, asiakasta arvostava. Työotteeni on tutkiva, kunnioitan aina asiakasta oman elämänsä asiantuntijana.

Vahvuuksiani psykoterapeuttina on vahva työkokemukseni, valmiuteni laajan skaalan psyykkiseen työskentelyyn; muun muassa arvotyöskentelyyn, erilaisten mielen taitojen harjoittamiseen, erilaisten rentoutusharjoitusten opetteluun, mindfulness-harjoitteluun, haitallisten ajatusmallien työstämiseen, kehollisten harjoitteiden opastamiseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Asiakkaan oman voinnin ja mielenkiinnon mukaan annan kotitehtäviä, ne eivät ole automaatio mutta usein vahvistavat muutosta. Istunnolla tehdään mielikuvaharjoituksia, rentoutusharjoituksia, kehollisia harjoitteita, tutkitaan haitallisia ajatus- ja toimintamalleja.

Työskentelyä ohjaa yhdessä sovitut tavoitteet, joita tarkastellaan sopivin väliajoin.

Tarjoan apua
Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Psykoottiset häiriöt Persoonallisuushäiriöt Pakko-oireinen häiriö Kipuun liittyvät vaikeudet Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan psykiatrian parissa, avohoidon puolella.
Olen valmistunut psykoterapeutiksi Oulun yliopistosta vuonna 2016. Olen valmistunut lyhytterapeutiksi Integrum-Instituutista syksyllä 2019. Teen Kelan kuntoutuspsykoterapiaa sekä kognitiivisella että ratkaisukeskeisellä viitekehyksellä.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 16-vuotiaiden ja aikuisten kanssa. Olen psykoterapeuttina hoitanut paljon erilaisia mielialahäiriöitä ja mm. työuupuneita.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta