Etusivu / Löydä apua / Mari Suorsa

Mari Suorsa

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kognitiivinen
Oulu, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja

Tämä terapeutti toimii vapaaehtoisena TOIVO.ME - hankkeessa. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tiedustella maksutonta keskusteluapua terapeutilta, vaikka terapeutti ei muutoin ottaisi uusia asiakkaita.

Huomioithan, että TOIVO.ME - hankkeessa tarjottava apu on suunnattu koronakriisissä työskenteleville terveydenhuollon työntekijöille. Keskusteluapu on kertaluontoista (1-2 kertaa) eikä ole terveydenhuoltoa. Näin ollen profiiliteksti ei kaikin osin kuvaa TOIVO.ME-keskusteluja.

Kun tiedustelet vapaata aikaa, muista mainita TOIVO.ME - hankkeesta sekaannusten välttämiseksi.

Olen oululainen psykoterapeutti, työskentelen kognitiivisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella. Tällä hetkellä Kelan kuntoutuspsykoterapiapaikat ovat täynnä, seuraavia paikkoja vapautuu vuoden 2021 alussa. Lyhytterapia-ajoista voit olla yhteydessä!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen psykoterapeuttina myötätuntoinen, asiakasta arvostava. Työotteeni on tutkiva, kunnioitan aina asiakasta oman elämänsä asiantuntijana.

Vahvuuksiani psykoterapeuttina on vahva työkokemukseni, valmiuteni laajan skaalan psyykkiseen työskentelyyn; muun muassa arvotyöskentelyyn, erilaisten mielen taitojen harjoittamiseen, erilaisten rentoutusharjoitusten opetteluun, mindfulness-harjoitteluun, haitallisten ajatusmallien työstämiseen, kehollisten harjoitteiden opastamiseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Asiakkaan oman voinnin ja mielenkiinnon mukaan annan kotitehtäviä, ne eivät ole automaatio mutta usein vahvistavat muutosta. Istunnolla tehdään mielikuvaharjoituksia, rentoutusharjoituksia, kehollisia harjoitteita, tutkitaan haitallisia ajatus- ja toimintamalleja.

Työskentelyä ohjaa yhdessä sovitut tavoitteet, joita tarkastellaan sopivin väliajoin.

Tarjoan apua
Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Fyysisen sairauden käsittelemiseen Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Erityiskohderyhmät
Psykoottiset häiriöt Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Kaksisuuntainen mielialahäiriö Kipuun liittyvät vaikeudet
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt yli 15 vuoden ajan psykiatrian parissa, avohoidon puolella.
Olen valmistunut psykoterapeutiksi Oulun yliopistosta vuonna 2016. Olen valmistunut lyhytterapeutiksi Integrum-Instituutista syksyllä 2019. Teen Kelan kuntoutuspsykoterapiaa sekä kognitiivisella että ratkaisukeskeisellä viitekehyksellä.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 16-vuotiaiden ja aikuisten kanssa. Olen psykoterapeuttina hoitanut paljon erilaisia mielialahäiriöitä ja mm. työuupuneita.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta