Etusivu / Löydä apua / Leena Vaskelainen

Leena Vaskelainen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Videovastaanotto, Koko Suomi
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja

Terapeutti ei ota vastaan asiakkaita ajalla 1.7.-12.8.
Valviran ja Kelan hyväksymä palvelutuottaja. Tarjoan 16-65 -vuotiaille kriisiterapiaa, psykoterapiaa, seksuaaliterapiaa ja työnohjausta kolmenkymmenen vuoden kokemuksella kauppatorin laidalla, Turun ydinkeskustassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Terapiasuhde edellyttää motivaatiota, luottamusta, toimivaa vuorovaikutusta, rohkeutta, turvallisuutta, aitoa kiinnostusta, joustavuutta, rajoja, kykyä olla ja heittäytyä, tietoa ja tiedon jakamista, jatkuvaa koulutusta ja tutkimuksen seuraamista

Tasa-arvoisessa terapiasuhteessa terapian onnistumiseen vaadittavat taidot ovat kutakuinkin samat niin terapeutille kuin asiakkaalle. Terapeutti on asiantuntija terapiaprosessiin liittyen, mutta ilman kunnioitusta asiakkaan oman elämänasiantuntijuuden suhteen, ei taitavinkaan terapeutti voi työskennellä onnistuneesti.

Mitä istunnoillani tehdään

Asiakas tietää miksi on hakeutunut vastaanotolle. Siksi usein kysynkin "mitä saisi olla?". Onko tarve saada jokin huoli tai pulma purettua esille ja tarkastella sitä yhdessä terapeutin kanssa, vai toivooko asiakas konkreettisia neuvoja tai ohjausta.

Terapiaistunnot kestävät yleensä 45 min. Jos kyseessä on paritapaaminen, työnohjausistunto tai yksilökäynti jossa käytetään hypnoosia, istuntoon varaataan 90 min.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Psykoottiset häiriöt Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta