Etusivu / Löydä apua / Laura Sinisalo

Laura Sinisalo

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen
Espoo, Pohjois-Tapiola
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Etsitkö asiantuntevaa ja lämminhenkistä psykoterapeuttia? Autan sinua mielelläni, oli kyse kriisistä, uupumuksesta, ahdistuksesta, pakko-oireista tai masennuksesta. Tällä hetkellä vapaita aikoja lyhytpsykoerapiaan (5-30 krt), kts. https://with.heltti.fi/terapeutit/laura-sinisalo/
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen aktiivisesti keskusteleva ja satsaan hyvän yhteistyösuhteen luomiseen. Suhtaudun avoimesti ja ennakkoluulottomasti erilaisiin ihmisenä olemisen haasteisiin. Työskentelytapani on käytännönläheinen ja minulle on tärkeää, että terapiassa syntyneet oivallukset näkyvät toivottuina muutoksina asiakkaideni arjessa ja hyvinvoinnissa. Samalla pidän arvokkaana sitä, että terapiassa tavoitetaan syvempiä tasoja ja menneisyyden vaikutus nykyhetkeen tulee ymmärretyksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Olen kognitiivinen psykoterapeutti, mutta yhdistelen eri menetelmiä ja harjoituksia asiakkaideni tarpeiden mukaan. Ajattelen, että joskus on tärkeää keskittyä työstämään ongelmien taustalla olevia ajatuksia ja käyttäytymistä, joskus taas pysähtyä vaikean tunnekokemuksen äärelle ja tutkia sitä rauhassa. Olen erityisen kiinnostunut tunnekeskeisestä psykoterapiasta ja skeematerapiasta. Pakko-oireisiin taas sovellan tehokkaita kognitiivisen käyttäytymisterapian mukaisia menetelmiä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Psykoottisiin häiriöihin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön
Erityiskohderyhmät
Psykoottiset häiriöt Pakko-oireinen häiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen taustaltani psykologi ja kouluttautunut kognitiiviseen psykoterapiaan. Minulla on pitkä kokemus psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa, jossa työni on painottunut lyhytterapioiden tekemiseen. Olen työskennellyt erityisesti psykoosiin sairastuneiden ihmisten kanssa eri toimintayksiköissä ja viimeiset vuodet pääasiallinen työni on ollut kehittää psykoosien kognitiiviseen psykoterapiaan perustuvia lyhytterapioita. Näihin tarjoan myös ammattilaisille koulutusta ja työnohjausta.

Asiakaskuntani

Työskentelen mielelläni eri ikäisten aikuisten kanssa. Erityistä kiinnostusta minulla on pakko-oireisen häiriön terapiaan.

Lisätiedot

Pidän vastaanottoani Heltti/Shortumin viihtyisissä tiloissa Pohjois-Tapiolassa (lähin metroasema Aalto-yliopisto), mutta työskentelen luontevasti myös etänä, suojatun yhteyden välityksellä.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Tutustumiskäynnin hinta

120,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Are you looking for a warmhearted professional with an extensive experience in treating mental health issues? I would like to help you, whether you're suffering from crisis, stress, anxiety, depression or OCD. I offer single counselling sessions, short therapy and longer therapy. I put a lot of effort in creating a good alliance with my clients and I like to use different therapeutic methods, depending on my clients' preferences. I'm a psychologist and a cognitive psychotherapist and I have a long experience in special psychiatric health care.