Etusivu / Löydä apua / Laura Blomqvist

Laura Blomqvist

Psykologin keskusteluhoito, Psykologi, Muu
Espoo, Pohjois-Tapiola
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Psykologina voin olla apunasi, jos koet haasteita jaksamisessa, olet ylikuormittunut tai huolissasi esimerkiksi opiskelu- tai työkyvystäsi. Olen tehnyt paljon töitä sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen kanssa. Tarjoan lyhytkestoista keskustelutukea vastaanotolla ja etänä. Miten voisin auttaa sinua?
Psykoterapiasuuntaus
  • Muu
Millainen psykologi olen

Toimin asiakaslähtöisesti, mikä tarkoittaa sitä, että pyrin luomaan työskentelyymme turvallisen ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen. Pohdimme yhdessä työskentelyn tavoitteita ja rakennamme suuntaa sille. Työskentelyni on perustuu voimavarakeskeiseen ja integratiiviseen työskentelyotteeseen, asioiden tarkasteluun erilaisista näkökulmista. Olen tapaamisilla aktiivinen ja läsnäoleva. Kannustan sinua kohti muutoksia lempeästi haastaen. Olen työskentelyssäni sensitiivinen seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden kysymyksissä.

Poimintoja palautteista, joita olen työstäni saanut: “Laura on psykologina lämmin ja asialleen omistautunut. Hän on aidosti ymmärtäväinen ihmisten erilaisille kokemuksille”, “Laura on empaattinen, rauhallinen ja ihana tyyppi. Tapaamisilla on aina arvostettu ja turvallinen olo”

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisilla kartoitamme tilannettasi, jonka pohjalta lähdemme pohtimaan ja tutkiskelemaan tunteidesi ja ajatusmalliesi vaikutusta toimintaasi ja hyvinvointiisi. Hyväksymis- ja omistautumisterapian keskeiset näkökulmat ovat usein keskiössä tapaamisillani. Tämä tarkoittaa sitä, että pohdimme, miten omien arvojen kirkastamisen kautta voit kulkea kohti merkityksellistä arkea ja elämää. Tapaamisilla pohdimme, miten voit toimia omien haastavienkin ajatusten ja tunteiden kanssa ja lisätä mielen joustavuutta.

Tapaamiset pohjautuvat keskusteluun vastaanotolla tai etäyhteydellä. Voimme tapaamisten aikana hyödyntää myös erilaisia harjoituksia, kuten hengitys- ja tietoisuustaitoharjoituksia. Lisäksi voin antaa tapaamisilla kotitehtäviä, joiden avulla voit harjoitella arjessasi niitä asioita, joista tapaamisilla keskustelemme.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Pakko-oireinen häiriö Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Keskeisimmän työkokemukseni olen saanut työskentelystä nuorten ja nuorten aikuisten kanssa toisen asteen opiskeluhuollon psykologina. Tähän työhön on kuulunut lyhytinterventiot opiskelijoiden kanssa erilaisissa elämän ongelmakohdissa. Olen tehnyt paljon töitä myös ryhmien parissa. Keskeisiä teemoja työskentelyssä ovat mm. Mielialaan ja ahdistuneisuuteen liittyvät kysymykset, arjen- ja stressinhallinta, läheisiin ihmissuhteisiin liittyvät haasteet sekä elämän erilaiset kriisitilanteet. Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon kysymykset ovat lähellä sydäntäni ja olenkin tehnyt paljon töitä sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien asiakkaiden kanssa. Minulla on erityistä osaamista mm. kehodysforian, vähemmistöstressin sekä sisäistetyn itsesyrjinnän teemojen parissa työskentelyyn.

Olen työskennellyt myös psykologina terveyskeskuksessa sekä erikoissairaanhoidossa.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten sekä yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Erityisenä osaamisalueenani on opiskelu- ja työkykyyn liittyvät kysymykset sekä työskentely seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kanssa.

Lisätiedot

Vastaanottotyön lisäksi koulutan sosiaali- ja terveysalan sekä opetusalan asiantuntijoita yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon sekä seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden teemoista.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

90 € / 45 min
110 € / 60 min

5 krt (-5 %)
10 krt (-10 %)