Etusivu / Löydä apua / Lasse Salmi

Lasse Salmi

Kouluttajapsykoterapeutti, Muu, Ratkaisukeskeinen
Tampere, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Huom. Pariterapiapalveluissa on tilaa. Toteutan suunnitelmallisia, eri pituisia ja asiakkaan tarpeeseen perustuvia terapioita. Yhteistyöni asiakkaan kanssa kestää sen aikaa kun on tarpeen / psykoterapiasta on hyötyä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret) Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Olen aktiivinen, konkreettinen ja suorapuheinen psykoterapeutti. Terapiassa hahmottelemme yhdessä kaivatun muutoksen suuntaa ja rakennamme askel kerrallaan polkua kohti hyvinvointia ja toivottua tulevaisuutta. Toteutan suunnitelmallisia, asiakkaan tunnistamaan tarpeeseen perustuvia terapioita. Toimin myös kouluttajana ja työnohjaajana.

Psykoterapiasuuntaukseni ovat ratkaisukeskeinen (Kela), perheterapia (VET, Kela) sekä psykoanalyyttinen (Kela).

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapia voi olla lyhytkestoista (1-20 kertaa) tai pitkäkestoista (yleensä KELA). Lyhyissä psykoterapioissa keskitytään elämää haittaavien, määriteltyjen ja kohtuullisen rajattujen ongelmien käsittelyyn. Pitkäkestoinen terapia taas voi olla jopa usean vuoden kestävää, ja siinä painotetaan lyhyitä terapioita enemmän persoonallisten ominaisuuksien/toimintatapojen tunnistamistamista ja niiden muuttamista.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Lisätiedot

Ennen paritapaamista täytetään kysely, josta saatte välittömänä palautteena suuntaa antavan voimavarakartan parisuhteestanne. Kartassa esiin piirtyy annettujen vastausten perusteella se, kuinka paljon tukea parisuhteesi saa sosiaalisesta ympäristöstänne, henkilökohtaisista ominaisuuksistanne sekä niistä voimavaroista, jotka liittyvät teihin parina. Karttaa hyödynnetää pariterapiattyössä ja se nopeuttaa siinä etenemistä huomattavasti. Parisuhteen voimavarakartta on toteutettu yhteistyössä Christine Murray, Ph.D., LPC, LMFT, Assistant Professor, Department of Counseling and Educational Development, The University of North Carolina at Greensboro kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumis-/arviointikäynti 80 €
Vakiokäynti 90 €
Pariterapiakäynti 150,00€ / 90 min.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Couples therapy service is based to http://www.couplesresourcemap.org/
By completing the survey on the following web-site pages, you will receive a printable, personalized version of the Couples Resource Map. This map depicts that amount of support available to your relationship from a variety of personal, relationship and contextual resources.
Education and degrees, visit http://www.stepbystep.fi/info