Etusivu / Löydä apua / Katriina Korhonen

Katriina Korhonen

Koulutuksessa Psykologi, Integratiivinen
Hankasalmi, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarjoan etävastaanottoja. Psykologina olen kuunteleva ja aktiivinen. Minulla on pitkä työkokemus perheneuvolassa, terapeuttisesta työstä, varhaisen vuorovaikutuksen, lasten ja nuorten sekä perheiden tukena. Olen integratiivinen psykoterapeuttikoulutettava. En tee Kelan psykoterapiaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Olen tilaa antava, mutta myös aktiivinen. Työskentelyssä tärkeää on yhteistyösuhde. Olen sensitiivinen ja jämäkkä sekä myötätuntoinen.

Työskentely on tutkivaa. Se antaa uusia näkökulmia, joita voi hyödyntää omassa pohdinnassa.

Minua kiinnostavat mm. tunteet ja kehollisuus, muistot läheisistä ihmissuhteistasi, mikä on elämäntilanteesi ja elämäntarinasi sekä nykyiset ihmissuhteesi.

Mitä istunnoillani tehdään

Työ tehdään yhdessä. Voimme lähteä siitä, että kerrot, mistä on tänään tärkeä puhua ja mitä Sinulle kuuluu. Olemme sen äärellä. Autan ymmärryksen rakentamisessa, merkityksellisyyden löytämisestä ja oman äänesi kuulemisessa.

Työskentely voi tapahtua osin tiedostamattomankin tavoittelemisella unien ja taiteen kautta.

Ihmissuhteita yhdessä tutkimalla, tässä terapiasuhteessa ja muissa, voi harjoitella vuorovaikutusta ja tavoittaa ymmärrystä omasta ja toisten näkökulmasta.

Tarjoan apua
Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Perheneuvolassa olen tehnyt yli 10 vuotta töitä, ja olen erikoistunut kasvatus- ja perheneuvontaan. Minulla on varhaisen vuorovaikutuksen, sen arvionnin ja hoidon osalta lisäkoulutusta.

Työkokemusta on myös kertynyt koulupsykologina noin kolme vuotta, ja aikuispsykiatrialla puolitoista vuotta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa. Erityisesti elämänkriisit, varhainen vuorovaikutus vauvan tai lapsen kanssa, vanhemmuuden tukeminen, ihmissuhdevaikeudet ja jaksamisen tukeminen kiinnostavat minua.

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykologi, psykoterapeuttikoulutuksessa v. 2019-2022