Etusivu / Löydä apua / Kaarina Rauhala

Kaarina Rauhala

Koulutuksessa Teologian maisteri, Psykoanalyyttinen
Oulu, Keskusta
Englanti Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Terapeuttina olen avoin, kiinnostunut, kuunteleva ja asiakasta kunnioittava. Olen rauhallinen, tilaa antava ja tarvittaessa aktiivinen. Haluan auttaa asiakasta löytämään oman äänensä, etsiä omaa tietään ja luoda uutta tulevaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykoanalyyttinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen avoin, kiinnostunut, kuunteleva ja asiakasta kunnioittava. Olen kiinnostunut jokaisen yksilöllisestä elämäntiestä, miten se on kulkenut, kuinka se avautuu ja miten mahdollisiin esteisiin tai pudotuksiin voisi suhtautua. Olen rauhallinen, tilaa antava ja tarvittaessa aktiivinen. Haluan auttaa asiakasta löytämään oman äänensä, etsiä omaa tietään ja luoda uutta tulevaan. Toisen ihmisen kanssa ääneen puhuttuna voi löytää oman, painostamattoman ja uudenlaisenkin näkökulman itseen, elämäntilanteeseen ja valintoihin.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotollani lähdemme aina asiakkaan sen hetkisestä tarpeesta. Asiakas tuo aiheet, sen mitä mielessä on tai mikä tuntuu vaikealta ilmaista. Sen pohjalta lähden kuuntelemaan ja tarvittaessa kysymään. Pyrin tilan antamisessa kiireettömyyteen ja vapauteen.

Alkuhaastattelujen perusteella sekä asiakas että minä arvioimme mahdollisuuden yhteistyölle. Tarjoan pitkää, vähintään vuoden tai kahden kestävää analyyttistä koulutusterapiaa vähintään kahden viikottaisen tapaamisen tiheydellä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt kuunnellen ja rinnalla kulkien erilaisista taustoista tulevien ja eri-ikäisten ihmisten kanssa. Olen työskennellyt ihmisten kanssa elämänmuutoksissa, surussa ja kriisissä.

Olen asunut ja työskennellyt paitsi Suomessa, myös Euroopan ulkopuolella. Olen tottunut työskentelemään eri kulttureista ja eri uskonnoista sekä hengellisistä liikkeistä tulevien ihmisten kanssa. Kunnioitan kaikkia elämänkatsomuksia, uskontoja ja uskonnottomuutta.

Olen suorittanut ensimmäiset opintojaksot sekä sairaala- että vankilatyöstä kirkon työntekijänä. Olen suorittanut ryhmänohjausopinnot turvapaikkaa hakevien lasten ja nuorten tukemiseen ryhmässä.

Asiakaskuntani

Työskentelen kaikenikäisten aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

40,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.