Etusivu / Löydä apua / Juha Kurki

Juha Kurki

Psykoterapeutti, Muu, Perheterapia
tampere,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
“Ihminen koostuu niistä keskusteluista, tapahtumista ja tarinoista jotka ovat häneen asettuneet” Pyrkimyksenäni terapiatyössä on turvallisuuden luominen, toimintamallien sekä vaihtoehtojen avaaminen sekä tuen ja palautteen antaminen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Tavoitteenani on auttaa ihmisiä oivaltamaan heille itselleen edullisia ratkaisuja ja tarkastelemaan omaa toimintaansa niin, että he kykenisivät sitä muuttamaan. Työssäni olen kiinnostunut löytämään vaihtoehtoisia ratkaisuja ja voimavaroja ihmisten arkeen. Tarpeiden yksilöllinen huomioiminen, tulevaisuuteen katsominen, positiivinen tarinanpätkä, nauraminen ja asiakkaan asiantuntijuus ovat lähtökohtia tavassani työskennellä. Ihmisten ainutlaatuisuuden huomioiminen, rehellisyys ja läpinäkyvyys ovat kaikki asioita, joiden läsnäolo keskusteluissa voivat auttaa tulemaan paremmin kuulluksi, kohdatuiksi ja autetuiksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Tavoitteena on avoimen dialogin kautta kyetä tarkastelemaan asioita oman kokemusmaailman ulkopuolelta ja voimistaa toimijuuden tuntoa. Yhteisen prosessin alussa on tärkeä määritellä tavoitteet joiden toteutumista tarkastellaan riittävän usein. kokonaisavoitteen saavuttamiseksi on järkevää rakentaa mahdollisimman konkreettisia ja saavutettavia osatavoitteita. Yhdessä ymmärrämme enemmän.

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Viimeiset parikymmentä vuotta olen työskennellyt erilaisten ihmisten kanssa niin julkisella, yksityisellä kuin kolmannellakin sektorilla. Pääasiassa lastensuojelun eri kentiltä kumpuavat kokemukset ja kohtaamiset ovat antaneet minulle monipuolista ymmärrystä siitä, mitä kaikkea voi ihmisen elämä sisällään pitää. “Arvostava asenne ei ole mikään tekniikka” luki eräässä kauan sitten saamassani palautteessa. Saman kaltaista palautetta haluan edelleen työstäni saada.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

190,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumiskäynti/yksilötapaaminen 95e/45min
Perhe- ja pariterapia 190e/ 90min
Kela-korvaavuus perheterapiaan: 16-67 vuotialle sekä 16-25 vuotiaiden terapioihin liittyvät tukikäynnit vanhemmille.