Etusivu / Löydä apua / Jonna Naumoff

Jonna Naumoff

Koulutuksessa Psykologi, Gestalt-terapia
Videovastaanotto, koko Suomi
Helsinki, Meilahti
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Kaipaatko apua ahdistukseen tai tuntuuko elämä ilottomalta? Haluaisitko lisätä itsetuntemusta ja löytää uusia näkökulmia jumiutuneisiin elämäntilanteisiin? Tarjolla paikka säännölliseen koulutuspsykoterapiaan perjantaisin. Olet lämpimästi tervetullut omana itsenäsi vastaanotolleni Mielipalveluihin!
Psykoterapiasuuntaus
  • Gestalt-terapia
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen rauhallinen, lämmin ja luotettava. Turvallisen ja kannattelevan ilmapiirin luominen on minulle tärkeää.

Olen myös herkkä, rohkea ja myötäelävä. Pyrin tuomaan esille omia näkemyksiäni ja havaintojani sinun kasvuasi palvellen. Tehtäväni on mahdollistaa aito ja elävä vuorovaikutus välillämme. Haluan asettua kanssasi tasavertaiseen asemaan, jotta voimme tarkastella kokemuksia myötätunnolla ja hyväksyen.

Mitä istunnoillani tehdään

Opiskelen 2. vuotta Gestalt-psykoterapiaa, joka on integratiivinen terapiasuuntaus. Pääpaino työskentelyssä on tässä ja nyt-hetkessä, jossa myös menneisyydessä kesken jääneet asiat ilmenevät. Lähestymme ilmiöitä yhdessä tutkien. Hyväksyvä ja lämmin kontakti on kaiken terapiassa tapahtuvan kasvun oleellinen perusta. Voimme myös tutkia, mitä tässä vuorovaikutuksessa tapahtuu ja hyödyntää niitä asioita oman kasvun tukena. Sopivassa määrin voimme tehdä erilaisia kokeiluja (esim. liikkeen, kehon ja äänen avulla) ja saada erilaisia näkökulmia ja oivalluksia hankaliin kokemuksiin. Vastaanotolla lähdemme liikkeelle sinulle tärkeistä asioista. Tavoitteena on hyvän yhteistyösuhteen myötätuulessa pystyä kohtaamaan vaikeitakin kokemuksia ja löytämään niihin uudenlaista näkökulmaa ja sisäistä ymmärrystä. Terapian tavoitteena on lisätä tiedostamista itsestäsi ja oman elämäsi asioista, jotta voit tehdä vapaammin omaa hyvinvointiasi koskevia päätöksiä ja tulla enemmän omaksi itseksesi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Elämäntapamuutokseen Vanhemmuuden haasteisiin Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Itsetuhoisiin ajatuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Valmistuin psykologiksi v. 2004. Minulla on pitkä työkokemus eritoten opiskeluhuollosta, jossa olen työskennellyt niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin kanssa. Työkokemukseni on antanut minulle laaja-alaista näkemystä ihmisen kehityskaaresta, neuropsykiatrisista pulmista, oppimisvaikeuksista ja niihin vaikuttavista tekijöistä. Olen tavannut paljon perheitä ja vanhemmuuden tukeminen on myös ollut osa aikaisempaa työtäni.

Keskeisiä teemoja työssä asiakkaiden kanssa ovat olleet mm. mielialapulmat, ahdistuneisuus, stressi, uupumus, jännittäminen, elämän muutokset, ihmissuhdepulmat ja kriisitilanteet.

Lisäopintoja minulla on mm. kriisityöstä, neurokirjon aiheista, jännittämisteemasta, tietoisuustaidoista, hyväksymis- ja omistautumisterapiasta ja dialektisesta käyttäytymisterapiasta.

Isoissa työyhteisöissä ja monissa eri viiteryhmissä toimiessa olen päässyt havainnoimaan yhteisö- ja ryhmädynaamisia ilmiöitä ja oppimaan niistä.

Asiakaskuntani

Työskentelen kaikenlaisten aikuisten kanssa. Haluan auttaa ihmisiä löytämään helpotusta psyykkiseen kärsimykseen, selkeyttä hankaliin elämäntilanteisiin ja tasapainoa ihmissuhteisiin. Toiveeni on tukea sinua kohti aitoa, todentuntuista ja omannäköistä elämää.

Lisätiedot

Tarjoan psykoterapeuttikoulutukseen liittyvää koulutuspsykoterapiaa. Koulutuspsykoterapiasta ei ole mahdollista saada Kelan korvausta.

Koulutuspsykoterapian (kesto minimissään 20-40 krt) hinnoittelu on tavanomaisia vastaanottokäyntejä edullisempi. Toteutus kertaviikkoisesta tai 1 krt/kahdessa viikossa. Vastaanottopäivä on perjantai, myös ilta-aikoja.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Peruutusehdot: Voit perua tai muuttaa ajan veloituksetta viimeistään 24h ennen varaamaasi aikaa. Tämän jälkeen peruutetusta, muutetusta tai käyttämättä jätetystä ajasta peritään hinnoittelun mukainen maksu.