Etusivu / Löydä apua / Johanna Seppälä

Johanna Seppälä

Psykoterapeutti, Terveydenhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Hämeenlinna, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Olen läsnäoleva, empaattinen, kuunteleva ja ratkaisukeskeinen. Autan asiakasta löytämään omia voimavarojaan ja pääsemään eteenpäin hänelle sopivalla tavalla. Pitkän työterveyshoitajan työkokemuksen vuoksi minulla on vahva asiantuntemus varsinkin työkykyyn ja työssäjaksamiseen liittyvissä asioissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Olen läsnäoleva, empaattinen, kuunteleva ja ratkaisukeskeinen. Autan asiakasta löytämään omia voimavarojaan ja pääsemään eteenpäin hänelle sopivalla tavalla. Pitkän työterveyshoitajan työkokemuksen vuoksi minulla on vahva asiantuntemus varsinkin työkykyyn ja työssäjaksamiseen liittyvissä asioissa. Erityisosaamisena minulla on lääkkeettömän unenhuollon koulutus.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoilla haetaan aktiivisesti asiakkaan tavoitteiden mukaisia ratkaisuja. Tutkimme yhdessä erilaisia mahdollisuuksia ja keinoja päästä tavoitteeseen. Asiakkaan voimavarat ja vahvuudet ovat tärkeässä roolissa. Rehellinen vuorovaikutus asiakkaan ja terapeutin välillä on tärkeää, siksi keskustelemme terapian edetessä terapian tuloksellisuudesta ja muutostarpeista.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen taustakoulutukseltani työterveyshoitaja ja siksi omaan vahvan asiantuntemuksen työhön liittyvissä haasteissa ja ammatillisissa käännekohdissa. Olen työskennellyt työterveyshuollossa vuodesta 2005 lähtien. Olen ohjannut unettomuusoireita kokevia ihmisiä sekä ryhmissä että yksilövastaanotoilla.

Asiakaskuntani

Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani ovat erityisesti työhön liittyvät haasteet sekä lääkkeetön unenhuolto.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.