Etusivu / Löydä apua / Jasmin Hämäläinen

Jasmin Hämäläinen

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Helsinki,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Olen koulutukseltani psykologi, ja tarjoan käynneilläni tukea elämän akuuteissa ja pidempäänkin kestäneissä hankalissa olosuhteissa. Keskustelutukea on mahdollista saada niin lyhyt- kuin pitkäkestoisenakin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Työskentelyni perustuu yhteiselle tutkimiselle ja tilanteen jäsentämiselle yhdessä. Annan sinulle mieluusti tilaa kertoa vapaasti tilanteestasi, mutta olen psykologina myös aktiivinen ja osallistuva. Turvallisen tilan luominen ja kiireetön vuorovaikutus ovat minulle erityisen tärkeitä asioita. Psykologina olen kuunteleva, myötätuntoinen ja pohdiskeleva.

Mitä istunnoillani tehdään

Tarjoan pääsääntöisesti keskustelutukea, mutta tarpeen mukaan voimme hyödyntää myös erilaisia menetelmiä ja harjoituksia - esimerkiksi kognitiivisen käyttäytymisterapian ja hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmät ovat minulle tuttuja. Toisinaan jo ymmärryksen lisääntymisen itsestä ja elämänhistoriastaan auttaa lievittämään pahaa oloa.

Tärkeintä on kuitenkin löytää yhteinen tapa työskennellä, kuuntelen tarkasti toiveesi ja kohtaan sinut yksilöllisesti.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta