Etusivu / Löydä apua / Jaana Pirskanen

Jaana Pirskanen

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Integratiivinen
Helsinki, Kamppi
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Parit Perheet Ryhmät Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaani ainutkertaisena. Työtapani on kuunteleva, mutta aktiivinen. Olen työskennellyt erityisesti jaksamiseen, ahdistuneisuuteen ja masennukseen, sekä kehojen, sukupuolen, seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden moninaisuuteen liittyvien teemojen kanssa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Muu
Lisäkoulutukset

Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen psykologi olen

Minulle on tärkeää kunnioittaa ihmisten omaa määrittelyä itsestään ja pyrin olemaan asiakkaitteni tukena ja kanssakulkijana siten, että yhdessä löydetyt keinot kantaisivat elämässä myös asiakassuhteen jälkeen. Ei ole teemoja, joita et voisi ottaa esille vastaanotoillani. Ajattelen, että ihminen on itse oman itsensä asiantuntija ja minun tehtäväni on kuunnella, jäsentää ja pohtia asiakkaan esille ottamia teemoja, ajatuksia ja tunteita hänelle sopivalla tavalla ja tahdilla.

Mitä istunnoillani tehdään

Hyödynnän työssäni joustavasti erilaisia työvälineitä. Vastaanotollani jäsennetään yhdessä asiakkaan tilannetta, tarkastellaan tunteita, ajatuksia ja sisäistä puhetta, tunnistaan asiakkaalle tyypillisiä reaktio- ja käyttäytymistapoja ja niiden syntyhistoriaa, työskennellään asiakkaan arvojen ja tavoitteiden parissa. Kehollisuus ja kehon kuunteleminen ovat erityisiä kiinnostuksen kohteitani. Asiakastyössä työtapani muotoutuu aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Pahaan oloon Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen integratiivisen psykoterapian koulutuksessa (valmistuminen 2023) ja tehnyt psykofyysisen psykoterapian perusopinnot. Olen pätevöitynyt työterveyshuoltoon ja työskennellyt työterveydessä viisi vuotta sekä yksilöasiakkaiden että työyhteisöjen kanssa, monenikäisten ja monilla yhteiskunnan alueilla toimivien asiakkaiden kanssa.
Olen työskennellyt Setan Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksessa intersukupuolisten ihmisten oikeuksiin ja hyvinvointiin keskittyvän TIKA-hankeen koordinaattorina. Ihmisoikeudet, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat minulle merkityksellisiä asioita.
Olen opiskellut maisterin tutkinnon filosofiasta, sekä jatko-opintoja sukupuolentutkimuksessa. Yhteiskuntaan ja käsitteisiin linkittyvät kysymykset ovat yksi osaamisalueeni. Lisäksi olen tanssitaiteen kandidaatti ja esiinnyn aktiivisesti sekä teen yhteisötaidetta ja muita erilaisia taide- ja kulttuuriprojekteja, joten minulla on myös taidemaailman osaamista ja tuntemusta.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I intend to encounter everyone as a unique person. As a psychologist, I listen actively, but also engage in an active way. Working methods are always chosen in relation to the customer and their needs.

The plurality of bodies, genders, sexualities and human relationships are themes that I have worked with in my Philosophy and Gender Studies, through art and in my work with customers. I have worked at Seta, a Finnish LGBITQA+ organization, as the co-ordinator of the TIKA project that focuses on human rights of intersex people. I have also worked in occupational health services, so working life concerns such as managing work-related stress are issues that I have specialized in.

I am also trained as a dancer. Art and culture are important elements in my life, and I believe that feelings and thoughts can also be processed through experiencing or making art.

I work both in Finnish and in English.