Etusivu / Löydä apua / Irma Honkanen-Lilja

Irma Honkanen-Lilja

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Perheterapia
Pälkäne, Pälkäne
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen ET-Perhe-ja parisuhdeterapeutti työskentelen myös yksilöterapeuttina. Koulutukseltani myös työyhteisövalmentaja. Sairaanhoitaja (sis.tauti-kirurginen). Terapiavastaanottoni on Pälkäneellä, työskentelen myös perheiden kotona.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapiassa olen sinua ja teitä varten. Rauhallisen ja läsnäolevan luonteeni koen vahvuutena. Yhdessä teemme matkaa tutustumaan teidän parisuhteeseen/perheeseen ja sinuun itseesi. Olen myös rohkea tarttumaan haasteisiin. Tavoitteeni on, että asiakkaani voivat tutkia asioita rauhassa turvallisessa ilmapiirissä, kokevat asioiden olevan hallinnassa, niin että niitä voi käsitellä. Ajattelen, että terapia on prosessi, jossa vuorovaikutuksen keinoin rakennamme näkemystä menneeseen, nykyhetkeen ja tulevaan. Korjaavat kokemukset, ajatukset ja teot kannattelee pidemmälle.
Perheterapeuttina ammennan voimia myös yhteisöllisestä ajattelusta ja toimintamalleista. Mielestäni perhe on yhteisö, jossa jokainen on perheen voimavara. Yhteisöllisyydessä on kasvatukseen ja vastuuseen tukeva ajattelu tapa.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapia on asiakkaan voimavaroihin ja itsetuntemukseen ohjaavaa vuorovaikutteista dialogia. Terapiasuhteessa asiakkaan määrittämät tavoitteet terapialle ohjaavat työskentelyä. Keskustelun tukena käytän esim. tunne-ja voimavarakortteja, ajatuskuvia, sukupuuta ym. materiaalia.
Tuen asiakasta itsetuntemuksen vahvistamisessa, tutkimaan ja arvioimaan toimintaansa , sekä löytämään keinoja uudistumiseen.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutukseni ovat: Sairaanhoitaja
Voimavarakeskeinen ET-Perhe- ja Pariterapeutti, toimin Kelan palveluntuottajana.
Työskentelen myös yksilöterapia-asiakkaiden kanssa.
Yhteisöcoach-koulutuksesta valmistuin 2020, työyhteisövalmentajana.
Olen työskennellyt päihdekuntoutuksessa perheyksikössä 12 vuotta.
Mielenterveyskuntoutujien kanssa olen työskennellyt 9 vuotta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Lapsiperheiden tukena mahdollisuus vanhempainohjaukseen.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

130,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöterapia 60,00€/tunti
Perhe- ja pariterapiat 130,00€/1,5 tuntia. (Kelan palveluntuottaja)