Etusivu / Löydä apua / Henna Lehtismäki-Hyvönen

Henna Lehtismäki-Hyvönen

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Turku, keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ EN VALITETTAVASTI VOI OTTAA UUSIA KELA-ASIAKKUUKSIA Mahdolliset paikkakyselyt suoraan minulle, mieluiten sähköpostitse. Koulutus: Psykologi (PsM), integratiivinen psykoterapeutti (YET) Palvelut: Psykologit, Yksilöpsykoterapeutit Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Ihmisen mieli, sen toiminnan monimuotoisuus ja mystisyys on kiehtonut minua jo nuoresta asti. Vaikka olemmekin tietyllä tapaa samanlaisia, olemme kuitenkin niin erilaisia. Kun elämässä sattuu ja tapahtuu, reagoimme kukin tavallamme. Miten? Miksi?

Minulle tärkeintä asiakastyössä on yksilölähtöisyys ja lämmin, empaattinen työote. Vahvuuksiani on luoda toimiva ja luottamuksellinen yhteistyösuhde vähän kaikenlaisten ihmisten kanssa, ikään, sukupuoleen tai persoonallisuuteen katsomatta. Olen kuunteleva ja tutkiskeleva, mutta myös aktiivinen osallistuja sillä matkalla, jota asiakkaan kanssa yhdessä käydään läpi.

Mitä istunnoillani tehdään

Istuntojen keskiössä on aina keskustelu. Jokainen asiakas on kuitenkin yksilö, joten istuntojen sisällöillä ei ole mitään tiettyä kaavaa. Mitä työskentely tulee jatkossa pitämään sisällään, määräytyy sen mukaan, millaisia tavoitteita työskentelylle asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja millainen työskentely palvelee asiakkaan tarpeita parhaiten. Se mikä auttaa jotakuta, ei ehkä silti toimi toiselle. Pääasia on se, että asiakas tietää ettei hänen tarvitse "osata" mitään tullessaan vastaanotolleni, vaan hän saa aina tulla juuri sellaisena kuin on.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Syömishäiriöiset potilaat Neuropsykiatriset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen tehnyt useampia vuosia töitä neurologian puolella, ja sen jälkeen noin viisi vuotta yleissairaalapsykiatrialla, ennen kuin siirryin ammatinharjoittajaksi ja pääasialliseen psykoterapiatyöhön. Syömishäiriöistä on monen vuoden työkokemus yleissairaalapsykiatrisella, ja olen myös kirjoittanut kirjan anoreksiasta. Neuropuolen taustani puolestaan on antanut lisäymmärrystä etenkin neuropsykiatristen asiakkaiden hoidossa, ja yhdessä psykoterapeuttikoulutuksen kanssa tausta antaa hyvät valmiudet työskennellä moninaisten tapausten parissa. Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Lisätiedot

Tällä hetkellä vain yksittäisiä vapaita aikoja, ei uusia KELA-asiakkuuksia

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

KELA-terapiaoissa omavastuu korvauksen jälkeen on 42,50 €.
Tupla-ajat hinnoitellaan erikseen.