Etusivu / Löydä apua / Henna Lehtismäki-Hyvönen

Henna Lehtismäki-Hyvönen

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Turku, keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Koulutus: Psykologi (PsM), integratiivinen psykoterapeutti (YET) Kiinnostuksen kohteet: Somaattisia oireita omaavat psyykkiset sairaudet (kuten syömishäiriöt), persoonallisuuden ja itsetunnon problematiikka. Palvelut: Psykologit, Yksilöpsykoterapeutit Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Ihmisen mieli, sen toiminnan monimuotoisuus ja mystisyys on kiehtonut minua jo nuoresta asti. Vaikka olemmekin tietyllä tapaa samanlaisia, olemme kuitenkin niin erilaisia. Kun elämässä sattuu ja tapahtuu, reagoimme kukin tavallamme. Miten? Miksi?

Minulle tärkeintä asiakastyössä on yksilölähtöisyys ja lämmin, empaattinen työote. Vahvuuksiani on luoda toimiva ja luottamuksellinen yhteistyösuhde vähän kaikenlaisten ihmisten kanssa, ikään, sukupuoleen tai persoonallisuuteen katsomatta. Olen kuunteleva ja tutkiskeleva, mutta myös aktiivinen osallistuja sillä matkalla, jota asiakkaan kanssa yhdessä käydään läpi.

Mitä istunnoillani tehdään

Istuntojen keskiössä on aina keskustelu. Jokainen asiakas on kuitenkin yksilö, joten istuntojen sisällöillä ei ole mitään tiettyä kaavaa. Mitä työskentely tulee jatkossa pitämään sisällään, määräytyy sen mukaan, millaisia tavoitteita työskentelylle asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja millainen työskentely palvelee asiakkaan tarpeita parhaiten. Se mikä auttaa jotakuta, ei ehkä silti toimi toiselle. Pääasia on se, että asiakas tietää ettei hänen tarvitse "osata" mitään tullessaan vastaanotolleni, vaan hän saa aina tulla juuri sellaisena kuin on.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Syömishäiriöiset potilaat Neuropsykiatriset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen tehnyt useampia vuosia töitä neurologian puolella, ja sen jälkeen noin viisi vuotta yleissairaalapsykiatrialla, ennen kuin siirryin ammatinharjoittajaksi ja pääasialliseen psykoterapiatyöhön. Syömishäiriöistä on monen vuoden työkokemus yleissairaalapsykiatrisella, ja olen myös kirjoittanut kirjan anoreksiasta. Neuropuolen taustani puolestaan on antanut lisäymmärrystä etenkin neuropsykiatristen asiakkaiden hoidossa, ja yhdessä psykoterapeuttikoulutuksen kanssa tausta antaa hyvät valmiudet työskennellä moninaisten tapausten parissa. Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Lisätiedot

Tällä hetkellä vain yksittäisiä vapaita aikoja, ei uusia KELA-asiakkuuksia

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

KELA-terapiaoissa omavastuu korvauksen jälkeen on 42,5€.
Tupla-ajat hinnoitellaan erikseen.