Etusivu / Löydä apua / Henna Lehtismäki-Hyvönen

Henna Lehtismäki-Hyvönen

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Turku, keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Joitakin paikkoja KELA-terapiaan vapaana, paikkakyselyt (myös EMDR) s-postilla Yksittäisiä vapaita aikoja löytyy: terapeuttini.fi Koulutus: Psykologi (PsM), integratiivinen psykoterapeutti (YET), EMDR-traumaterapeutti Palvelut: Psykologit, Yksilöpsykoterapeutit Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Kriisi- ja trauma
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Lisäkoulutukset

EMDR

Millainen terapeutti olen

Ihmisen mieli ja sen toiminnan monimuotoisuus on kiehtonut minua jo yläaste -ikäisestä nuoresta asti. Vaikka olemmekin tietyllä tapaa samanlaisia, olemme silti kovin erilaisia. Kun elämässä sattuu ja tapahtuu, reagoimme kukin tavallamme. Miten? Miksi? Se on mystistä. Kunnes koulutuksen myötä alkaa ymmärtää, eikä asiassa olekaan enää mitään ihmeellistä. Ja sehän vasta on kiinnostavaa.

Minulle tärkeintä asiakastyössä on yksilölähtöisyys ja lämmin, empaattinen työote. Vahvuuteni on kokemus monelta eri psykologian ja psykoterapian osa-alueelta, minkä lisäksi minulle on pääsääntöisesti ollut suhteellisen helppoa luoda toimiva ja luottamuksellinen yhteistyösuhde vähän kaikenlaisten ihmisten kanssa, ikään, sukupuoleen tai persoonallisuuteen katsomatta. Jokainen yksilö on kiinnostava. Olen kuunteleva ja tutkiskeleva, mutta myös aktiivinen osallistuja siinä prosessissa, jota asiakkaan kanssa käymme yhdessä läpi.

Mitä istunnoillani tehdään

Istuntojen keskiössä on aina keskustelu, mutta ihmisten yksilöllisten eroavaisuuksien vuoksi käynnin sisällöillä ei koskaan ole mitään tiettyä kaavaa. Mitä työskentely tulee pitämään sisällään, määräytyy sen mukaan, millaisia tavoitteita työskentelylle asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja millainen työskentely palvelee asiakkaan tarpeita parhaiten. Se mikä auttaa jotakuta, ei toimi toiselle. Onneksi työkalupakkini on laaja. Siksi minulle tärkeää on, että asiakas tietää, ettei hänen tarvitse "osata" mitään tullessaan vastaanotolleni. Ei tarvitse olla valmista aihetta, valmista mitään; hän saa aina tulla juuri sellaisena ja juuri siinä mielentilassa kuin on. Eikä ole olemassa sellaista konseptia kuin "hyvä asiakas".

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Univaikeuksiin Seksuaalisiin ongelmiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Syömishäiriöiset potilaat Persoonallisuushäiriöt Pakko-oireinen häiriö Neuropsykiatriset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen tehnyt useampia vuosia töitä neurologian puolella, ja sen jälkeen noin viisi vuotta yleissairaalapsykiatrialla, ennen kuin siirryin ammatinharjoittajaksi ja pääasialliseen psykoterapiatyöhön. Syömishäiriöistä on monen vuoden työkokemus yleissairaalapsykiatrisella, ja olen myös kirjoittanut kirjan anoreksiasta. Neuropuolen taustani puolestaan on antanut lisäymmärrystä etenkin neuropsykiatristen asiakkaiden hoidossa, ja yhdessä psykoterapeuttikoulutuksen kanssa tausta antaa hyvät valmiudet työskennellä moninaisten tapausten parissa. Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Lisätiedot

Mikäli tarvitset apua akuuttiin tilanteeseen (ei KELA-terapia), katso mahdolliset vapaat ajat terapeuttini.fi -sivustolta. Vapaita aikoja tulee peruttujen vakiokäyntien myötä lähes viikoittain.

Ei tarvitse jännittää, sillä kynnys on pieni: ei potilastietokantoihin meneviä kirjauksia, ei erillistä ilmoittautumista, ei häslinkiä - jopa yrityksemme nimi, Prowork valmennus Oy, on tarkoituksella suunniteltu niin, ettei asiakkaan tarvitse tuntea häpeää * hakiessaan apua psyyken puolen ongelmiin. Siispä voit vain saapua paikalle, ja minä noudan sinut aulasta. sovittuna ajankohtana.

* tahdon psykoterapeuttina aktiivisesti edistää sitä, ettei psyyken ongelmissa olisi enää minkäänlaista stigmaa. Ei kuulu olla. Mieli on yhtä iso osa meitä kuin ruumiskin... Paitsi että vielä isompi. Siispä miksi tuntisit häpeää, jos haluat hoitaa ahdistusta, mutta et jos haluat hoitaa selkäkipua? Psykoterapia, fysioterapia... Terapia kuin terapia, ei sellaista yksilöä olekaan, joka ei siitä hyötyisi.

Tutustumiskäynnin hinta

115,00

Vakiokäynnin hinta

115,00

Lisätiedot hinnoittelusta

KELA-terapiaoissa omavastuu korvauksen jälkeen on 57,40 €.
EMDR-ajat hinnoitellaan erikseen. Kerroin tapauksesta riippuen (vakioasiakas vai ei) noin 1,5