Etusivu / Löydä apua / Hanna Luukkonen

Hanna Luukkonen

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Pori, Keskusta
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan pitkä- tai lyhytkestoista psykoterapiaa aikuisille. Olen integratiivinen psykoterapeutti. Suuntauksessani terapian keinoja sovelletaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan yhteisesti neuvotellen. Terapiaa toteutan aktiivisen keskustelun otteella.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Kriisi- ja trauma
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina pyrin olemaan asiakkaita arvostava, vuorovaikutuksessa aito ja rehellinen. Palautteen perusteella asiakkaani ovat kokeneen minun yrittävän parhaani heidän hyväkseen. Asiakkaan arvostaminen ja aktiivinen terapiasuhde ovat terapiasuuntauksessani keskeisiä terapian elementtejä. Yhdessä asiakkaan kanssa keskustellen muokataan terapiasta yksilöllisesti hoitava prosessi, joka vähitellen terapian edetessä tuottaa hyötyä: mielialan kohenemista, oireiden vähenemistä ja arjen toimintakykyä.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiakäynnit ovat keskustelua, jossa tutkitaan yhdessä ajatuksia, tunteita ja toimintaa. Terapian tavoitteet ja keinot valitaan yhteistyön puitteissa, yhteisesti rauhassa keskustellen. Terapiaan tullessaan tai sen aloitettuaan asiakas saattaa tunnistaa toistuvia toimintatapoja, joita hän ei koe hyödyllisinä. Itseymmärryksen kautta on mahdollista löytää vaihtoehtoisia, paremmilta tuntuvia ja arjessa toimivampia toimintamalleja.
Olen tehnyt psykologin vastaanottotyötä noin 20 vuotta. Vuosien aikana olen ollut kiinnostunut erilaisista toiminnallisista tekniikoista. Jos asiakas toivoo, voimme terapiassa hyödyntää keskustelun lisäksi myös toiminnallisia harjoitteita. Kehon reaktioiden havainnoinnin opettelusta on usein hyötyä silloin, kun traumaattisiin kokemuksien seurausten hallinta syö voimia. Terapiassa ei koskaan ole mielekästä tehdä mitään, mikä ei asiakkaasta tunnu hyvältä tai turvalliselta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykologina 20 vuotta, enimmäkseen psykiatrisilla poliklinikoilla. Olen ollut vuosien mittaan kiinnostunut NLP:stä, psykodraamasta ja kehollisuudesta. Olen kouluttautunut amerikkalaisen Sensorimotor Psychotherapy Instituten järjestämillä sensorimotorisen psykoterapian I ja II tason kursseilla. Koulutuksesta on hyötyä erityisesti psyykkisen traumatisoitumisen hoidossa, jolloin kehollisten reaktioiden tutkimisesta ja reaktioiden kasvavasta hallinnasta on apua voimavarojen saamisessa asiakkaan käyttöön, niin että hallinnan kokemus lisääntyy ja arjessa jaksaminen paranee.

Asiakaskuntani

Työkokemukseni on karttunut yli 20-vuotiaiden parissa, joten en ota vastaan alaikäisiä asiakkaita.

Lisätiedot

Tervetuloa psykoterapiaan! Toivon yhteydenottoa puhelimitse. Mikäli en voi juuri vastata puheluusi, lähetä tekstiviesti niin palaan asiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumiskäynti maksetaan käteisellä käynnin yhteydessä. Jatkokäyntien laskutuksesta sovitaan erikseen.