Etusivu / Löydä apua / Elina Rehmonen

Elina Rehmonen

Psykoterapeutti, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Ratkaisukeskeinen
Loimaa,
Turku,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tarjoan ainoastaan lyhytpsykoterapiaa KELA-asiakkaiden paikkojen ollessa täynnä. On täysin normaalia, että ihmiset kohtaavat elämässään haasteita ja pulmallisia tilanteita. Vain itse voit vaikuttaa siihen minkälaiseksi tulevaisuutesi muodostuu. Tervetuloa kanssani terapiamatkalle muutokseen!
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Asiakkaan ohjaaminen haluamansa tavoitteen saavuttamiseksi on minulle kunnia-asia. Toimiva, rehellinen, turvallinen ja luottava terapiasuhde on tällöin onnistuneen terapian ehdoton edellytys, terapiahan perustuu vuorovaikutukseen. Olennaisinta minusta on keskittyä arjen toimivuuteen tässä hetkessä ja tulevaisuudessa. Käsittelen toki menneisyyteen littyviä tapahtumia jos asiakas näin toivoo ja siinä määrin kun se kokonaisuuden kannalta on tarpeen. Uskon että ratkaisuja etsivä ja toivoa kasvattava puhe on ongelmakeskeistä puhetta hedelmällisempää. Annan persoonani rohkeasti näkyä asiakastyössäni, olen välittävä, energinen, perusteellinen ja innostava terapeutti. Annan herkästi myönteistä palautetta ja pidän huolen siitä, että pienenpienetkin muutokset kohti parempaa tulevat näkyviksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassani keskustellaan, pohdiskellaan, etsitään vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Asiakkaani usein sanovat että kyselen niin vaikeita. Vastaan, että siksihän täällä istutaan. Etsitään uusia näkökulmia, löydetään ja tiedostetaan hukassa olleita vahvuuksia. Kuulen myös usein lausahduksen "enpä olekaan koskaan ajatellut asiaa noin". Silloin koen onnistuneeni sellaisena terapeuttina joka tahdon olla. Esitän myös hassuja kysymyksiä ja teetän kaikenlaisia tehtäviä jotka sopivat juuri hänelle joka sohvallani kulloinkin istuu.
Terapia lähtee liikkeelle mahdollisimman tarkasta tavoitteen asettamisesta. Muutoin emme voi tietää että etenemme oikeaan suuntaan. Istunnoilla käsitellään myös eteen tulleita arkielämän ajankohtaisia haasteita, jotka saattavat häiritä tavoitteen saavuttamista. Arvostan ja hyväksyn ihmisen omana asiantuntijanaan. Siksi vältän neuvomista. Ja lässyttämistä. Uskon, että asiakkaillani on jo terapiaan tullessaan vastaukset ongelmiinsa, he eivät vain tiedä sitä vielä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Univaikeuksiin Menneisyyteni käsittelyyn Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Pakko-oireinen häiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, työnohjaaja, oikeustradenomi ja hallintotieteiden (julkisoikeus) maisteri. Psykoterapeuttina edustan ylempää erityistasoa. Työnohjaajan ja prosessikonsultin valmiuksia vahvistan parhaillaan opiskelemalla Turun yliopistossa keväällä 2019 päättyvässä kolmivuotisessa opintokokonaisuudessa.

Erityisiä osaamisalueitani ovat arjen hallinnan tukeminen, työhyvinvoinnin edistäminen, ahdistuneisuushäiriöiden hoito sekä päihdekuntoutus.

Monipuolisen ammatillisen kokemukseni ja koulutukseni ansiosta väitän ymmärtäväni erinomaisesti erilaisia ympäristöjä ja taustoja jotka asiakkaitteni elämään kuuluvat.

Olen intohimoinen ihmisten hyvinvoinnin vahvistaja. Olen yksi kolmesta kansainvälisen hyvää tekevän CupOfTherapy-brändin perustajista. Lisäksi toimin perustamani HouseOfTherapy:n, uuden ja innovatiivisen intensiivisiä psykoterapiajaksoja tarjoavan yksikön johtajana ja psykoterapeuttina.

Lue lisää:
www.cupoftherapy.net
www.houseoftherapy.net

Asiakaskuntani

Asiakaskuntani on hyvin värikäs, kuten ihmisten elämä yleensäkin. Käsittelyssäni voimaantuvat syömishäiriöiden, pakko-oireiden, paniikkikohtausten, määräkohteisten pelkojen, masennuksen, työuupumuksen ja ahdistuksen kanssa kamppailevat ihmiset. Jotkut haluavat vain keskustella elämänsä tapahtumista jonkun ulkopuolisen ihmisen kanssa, jotkut haluavat kehittää itseään vielä paremmaksi paketiksi tai hakevat tukea jonkin projektin läpiviemiseksi. Mikään käsiteltävä asia ei ole liian pieni tai suuri jotta asiakkaakseni voisi hakeutua. Ikähaarukka asiakaskunnassani on ollut 8-67 vuotta.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumis- ja vakiokäynnin kesto on 45min.

Pitkäaikaisten KELA:n kuntoutuspsykoterapia-asiakkaiden kiintiön ollessa vastaanotollani täynnä, tarjoan uusille asiakkaille intensiivisiä, lyhytkestoisia terapiamatkoja. Oman kokemukseni ja tutkimustiedon mukaan jo muutaman kerran tapaamiskokonaisuus psykoterapeutin kanssa voi riittää ratkaisemaan asiakkaan ajankohtaisia elämänhaasteita ja lievittämään psyykkistä kuormitusta. Voit varata ajan myös keskustellaksesi ammattilaisen kanssa kertaluontoisesti omaan itseesi tai vaikkapa läheiseesi liittyvästä haasteesta.

Tarjoan yksittäisten tapaamisten lisäksi 3 x 90min (6 istuntoa) kokonaispakettia muutoksen vauhdittamiseksi ja itseymmärryksen vahvistamiseksi yhteishintaan 450€ (norm. 530€). Maksu yhdessä erässä ensimmäisellä istuntokerralla.

Peruutuksista alle 24h ennen sovittua terapia-aikaa tai peruuttamattomista käynneistä peritään täysi maksu.