Etusivu / Löydä apua / Eeva Liimatainen

Eeva Liimatainen

Kouluttajapsykoterapeutti, Psykologi, Perheterapia
Tampere,
Englanti
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Pitkän työkokemuksen omaava psykoterapeutti ja psykologi. Itsemaksaville eripituisia käyntijaksoja. Kela pätevyys pari- ja perhepsykoterapiaan. Kokemusta traumaattisten kriisien hoidosta, mahdollisuus EMDR terapiaan. Mahdollisuus luovien menetelmien, taideterapian ja hypnoosin käyttöön.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

EMDR

Millainen terapeutti olen

Työskentelyotteeni on asiakasta arvostava, tarvittessa suoraan ja aktiivisesti itseäni ilmaiseva. Vahvuuteni on erittäin pitkä kokemus eri ikäisten asiakkaiden psykologisista tutkimuksista ja psyykkisten ongelmien ja häiriöiden hoidosta julkisisissa terveyspalveluissa. Sekä lisäkoulutukset traumaattisten kriisien, elämäntilanneongelmien, erilaisten ahdistuneisuushäiröiden sekä parisuhde- ja perheongelmien hoitoon.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoilla mahdollisuus käyttää traumaterapiamenetelmänä EMDR-terapiaa, joka on vaikuttava hoito traumaatisten stressioireiden hoidossa. Käytän myös mielikuvatyöskentelyä ja hypnoosia. Psykologin työstä minulla on yli 25 vuoden kokemus julkisisissa terveyspalveluissa.
Teen myös lasten kehitystasotutkimuksia koulupsykologin tutkimuksia ja aikuisten neuropsykiatristen häiriöiden tutkimuksia (ADD, ADHD, autisminkirjon häiriöt).

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Raskaus & synnytys Neuropsykiatriset potilaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Pohjakoulutukseni on psykologi, sosiaalipsykologi. Lisäkoulutus paripsykoterapeutti (Kela) ja perhepsykoterapeutti (Kela) sekä EMDR -terapeutti ja Lapset puheeksi kouluttaja. Teen tarvittaessa psykologisia tutkimuksia lapsille, nuorille ja aikuisille. Minulla on vahva työkemus yksilöterapeuttisesta hoitotyöstä julkisissa terveyspalveluissa. Asiakkaat ovat lapsista aikuisiin.

Minulla on yli 25 -vuoden kolemus psykologin työstä. Olen työskennellyt eri tehtävissä ja eri-ikäisten palveluissa julkisissa terveyspalveluissa (mm. psykiatrisessa erikoisairaanhoidossa 5 vuotta ja perustason mielenterveyspalveluissa yli 20 vuotta)

Asiakaskuntani

Yksilöasiakkaat lapsista ja nuorista aikuisiin sekä pareista perheisiin. Minulle on tuttua myös verkostoissa työskentely.

Tutustumiskäynnin hinta

120,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta