Etusivu / Löydä apua / Armi Helin

Armi Helin

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Pariterapia
Videovastaanotto, koko Suomi
Oulu,
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Perheet Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarjoan koulutusterapiaa osana perhe- ja pariterapiaopintojani(valm. 2024). Koulutukseltani olen kätilö ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Minulla on pitkä työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perheiden kanssa tehtävästä työstä. Yksilökäynnit myös mahdollisia.Ota rohkeasti yhteyttä!
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Millainen terapeutti olen

Minulle on tärkeää kohdata asiakkaani kokonaisvaltaisesti ja kiireettömästi. Terapeuttina olen myötätuntoinen, kuunteleva ja avarakatseinen. Pidän tärkeänä saavuttaa turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri vastaanotolla, jotta uskallat lähteä työskentelemään omien kipukohtien ja elämän haasteiden kanssa omien voimavarojesi mukaisesti. Terapiassa on tärkeää, että asiakkaani tulevat kuulluksi ja ymmärretyksi.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Terveytesi Klinikan sivustolle, josta voit ajanvarauksesta valita haluamasi palvelun

Mitä istunnoillani tehdään

Käynnit alkavat tutustumiskäynnillä, jossa kuulen millaisia haasteita teillä elämässä on ja millaisia tavoitteita ja toiveita teillä on terapialle. Käynnillä arvioidaan myös terapian oikea-aikaisuutta ja voitte päättää olisinko teille sopiva terapeutti. Työskentelytapani on integratiivinen ja dialoginen eli käynneillä sovelletaan erilaisia terapiasuuntauksia kuhunkin tilanteeseen sopivaksi ja huomioiden asiakkaan yksilölliset tarpeet. Käynnit ovat pääasiallisesti keskusteluterapiaa, mutta käynteihin voi liittyä tarpeen mukaan erilaisia tehtäviä ja harjoitteita.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan mielenterveys- ja päihdetyössä avohoidossa. Työhöni on kuulunut eri ikäisten asiakkaiden hoidon tarpeen arviointia, pitkäkestoista hoitotyötä sekä ennaltaehkäisevää , kuntouttavaa ja haittoja vähentävää päihdetyötä. Olen jo aiemmin opiskellut kaksivuotisen perheterapiakokonaisuuden. Viime vuosina työhöni on liittynyt osallisuus lasten, nuorten ja perheiden palveluissa toimimiseen, perhekeskeinen työ ja erityisesti raskaana olevien ja puolisoiden sekä lapsiperheiden kanssa työskentely.

Asiakaskuntani

Työskentelen täysi - ikäisten kanssa, perheterapiakäynneillä lapset ja nuoret voivat sopimuksen mukaan olla mukana käynneillä. Yksilökäynnit myös mahdollisia.

Tutustumiskäynnin hinta

58,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta eri palveluille näkyy Terveytesi Klinikan hinnastossa