Etusivu / Löydä apua / Arja Ovaska

Arja Ovaska

Psykoterapeutti, Muu, Psykodynaaminen
Oulu, Tuira
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Terapiassa pyritään asiakkaan psyykkisen hyvinvoinnin, itsetuntemuksen sekä ymmärryksen ja hyväksynnän lisääntymiseen vuorovaikutuksen kautta tapahtuvalla työskentelyllä. Kaikkien asiakkaalle tärkeiden asioiden työstäminen on keskeistä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Muu
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Lisäkoulutukset

Musiikkiterapia

Millainen terapeutti olen

Tärkein tehtäväni terapeuttina on kuunnella tarkasti ja ymmärtäen. Olen keskusteleva ja pyrin löytämään näkökulmia ja tulkintoja, jotka voisivat auttaa asiakasta puolestaan itse löytämään uusia näkökulmia ja ymmärrystä itseään, elämäänsä ja vuorovaikutussuhteitansa kohtaan. Olen myös musiikkipsykoterapeutti ja työskentelyssä on mahdollista käyttää myös luovia ilmaisumuotoja, kuten musiikki, kuvallinen ilmaisu tai kirjoittaminen.

Mitä istunnoillani tehdään

Pääpaino on vuorovaikutuksessa; keskustelu on tärkeintä. Terapiassa käsitellään asiakkaan terapiaan tuomia aiheita, asioita, ajatuksia, tuntemuksia ja kokemuksia. Yhdessä tutkiskellaan näitä ja etsitään niiden merkityksiä. Kysyen, kommentoiden ja tulkiten autan asiakasta löytämään uusia näkökulmia ja ymmärtämään itseään, ihmissuhteitaan ja elämäänsä yleensäkin - tätä päivää ja menneisyyttä.

Tarjoan apua
Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen toiminut musiikkipsykoterapeuttina/musiikkiterapeuttina vuodesta 1996 ja psykoterapeuttina n. 10 vuotta. Musiikkiterapiassa asiakkainani on lapsia ja nuoria; psykoterapiassa nuoria, nuoria aikuisia ja aikuisia.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Em. hinnat ovat itsemaksaville. Kelan korvaamissa terapioissa asiakas maksaa terapeutille omavastuuosuuden.