Etusivu / Löydä apua / Anu Ojaksela

Anu Ojaksela

Koulutuksessa Sosionomi, Integratiivinen
Helsinki, Kamppi
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Opiskelen Oulun yliopistossa integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Pohjakoulutukseltani olen sosionomi ja olen työskennellyt pitkään haastavissa elämäntilanteissa elävien niin aikuisten kuin nuorten parissa. Tarjoan terapeuttista keskustelutukea. Ei kela-pätevyyttä. Valmistuminen keväällä 2022.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen empaattinen, aito ja joustava. Haluan tarjota mahdollisuuden pysähtyä turvallisesti tutkimaan omia tarpeita, ajatuksia ja tunteita. Luottamuksellisen vuorovaikutuksen kautta mahdollistuu asiakkaan näkyväksi tulo omana itsenään. Pyrin kuuntelemaan asiakkaan tarpeita herkällä korvalla ja tarpeen mukaan olen tilaa antava tai aktiivisesti yhteyttä rakentava. Haluan olla auttamassa ja tukemassa asiakasta löytämään ratkaisuja niihin ahdistaviin ja ongelmallisiin tilanteisiin, joihin hän toivoo muutosta nykyhetkessä, tai menneisyyden kokemusten läpikäynnissä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisessä tapaamisessa käydään läpi tilannettasi ja mihin asioihin itse toivot tukea ja millaista muutosta toivot. Keskeistä yhteisessä työskentelyssä on pyrkiä lisäämään asiakkaan ymmärrystä itsestään tutkimalla ajatuksia, tunteita ja toimintaa. Terapian tavoitteista, asiakkaalle soveltuvista työtavoista, sekä hoidon kestosta neuvottelen asiakkaan kanssa yhdessä. Hyödynnän terapeuttiseen työhön liittyviä erilaisia menetelmiä integratiivisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Työskentelen pääasiassa keskustelemalla, mutta tarpeen mukaan voimme tehdä myös erilaisia harjoituksia tai tehtäviä. Pidän tärkeänä yhteistyösuhteesta keskustelua, eli pyydän ja kuuntelen palautetta omasta toiminnastani ja pyrin tuomaan yhteiseen tarkasteluun vuorovaikutuksessa ilmenevät haasteet. Työskentelen kulttuurisensitiivisesti eli pyrin tunnistamaan ja ottamaan huomioon myös erilaisten kulttuurien, uskonyhteisöjen tai eri vähemmistöryhmiin kuulumisen merkityksen yksilön elämässä.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt 16 vuotta sosiaalialalla erilaisissa tehtävissä niin aikuissosiaalityössä, kuin järjestöissä sekä yksityisellä sektorilla lastensuojelun jälkihuollon avopalveluissa. Monikulttuurisesta ja kotoutumista tukevasta työstä minulla on 10 vuoden työkokemus.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja 16-17 vuotiaiden nuorten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta