Etusivu / Löydä apua / Annika Jaakkola

Annika Jaakkola

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Psykoanalyyttinen
Helsinki Videovastaanotto,
Tampere Videovastaanotto,
Lappeenranta Videovastaanotto,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen yksilöpsykoterapeutti ja jungilainen psykoanalyytikko. Minulla on pitkä työkokemus ja käytän eri menetelmiä yksilöllisesti, myös taideterapeuttisia menetelmiä. Tarjoan tällä hetkellä ainoastaan etäterapiaa. Kurkkaa lisää kotisivuiltani: www.annikajaakkola.com
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykoanalyyttinen
Lisäkoulutukset

Taideterapia

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina luova ja lempeä. Työskentelyotteeni on rauhallinen, salliva ja positiivinen. Olen koko elämäni ollut kiinnostunut mielen ja sielun ihmeistä, ja minulle on tärkeää luoda turvallinen tila Sinulle, jotta voit rauhassa avata kaikkia puolia itsessäsi, tuttua ja tuntematonta. Luotsaan Sinua olemaan rohkeasti läsnä elämäsi pohdinnoissa tai risteys- ja kipukohdissa. Puhumme enää harvoin initiaatioriiteistä, mutta usein elämämme kriisit ovat juuri niitä, mylläävät meitä ja vanhoja rakenteitamme. Jokainen myrsky vahvistaa juuriamme, mutta voi olla joskus liian voimakas yksin kestää. Asianmukaisen tuen avulla kriisit voivat nostaa meidät uudelle tietoisuuden tasolle. Myrskyn jälkeen voit nähdä mitkä voimat ovat sinua ohjanneet ja oppia vahvistamaan jo olemassa olevaa hyvää, elinvoimaista ja toimivaa. Saat vapauden alkaa kasvaa uusiin suuntiin.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisillä tapaamisilla laadimme työskentelylle toiveidesi pohjalta selkeät ja realistiset tavoitteet. Niiden mukaan etenemme Sinun tahtiisi. Jos toivot, niin annan Sinulle kotitehtäviä. Halutessasi voimme katsoa myös sukupuutasi. Yhdessä tutkimme mitä sukupolvien välisiä mahdollisia ”mörköjä” ja myös uinuvia voimapatruunoita repussasi on. Vaikka tapaamme videovälitteisesti, niin myös taideterapeuttiset menetelmät toimivat hyvin. Olen perehtynyt unien tulkintaan, joten voimme katsoa mitä ne Sinulle viestittävät. Erilaisia menetelmiä on paljon, mutta ensisijaisesti annan Sinulle tilaa ja rauhaa olla itsesi äärellä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Vaikeaan elämäntilanteeseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen jungilainen psykoanalyytikko, valmistunut Zürichin ISAP:sta. Pidän luovista menetelmistä koska ne avaavat uusia ovia itseemme. Siksi teen perustutkinnon jälkeisiä syventäviä ekspressiivisen taideterapian opintoja InArtes Zürichissä. Olen peruskoulutukseltani psykiatriaan erikoistunut sairaanhoitaja (AMK). Työskentelin kunnallisella sektorilla yhteensä 14 vuotta, ensin Mielenterveystoimiston vastaanotolla ja sitten Mielenterveyspäivystys- ja arviointipoliklinikalla. Pidempinä lisäkoulutuksina minulla on mm. Therapeia-säätiön psykodynaaminen psykoterapeuttikoulutus, Kognitiivis-analyyttisen psykoterapian perusjakso sekä Perheinterventiokoulutus.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Sekä vakioistunnon että tutustumiskäynnin pituus on 60min.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I am a Psychoanalytical Psychotherapist and a Jungian Analyst, working in the moment only online. Both long- and short-term therapy work is possible. With almost two decades of clinical experience, it is my passion to explore mind and soul and always to learn more.
I meet you where you are. Together we set goals and create framework for the work that is needed. We can also explore dreams, symbols and everyday events. Often knowing your family tree allows a deeper understanding and liberates you to live your own life. We can also use visualization and active imagination techniques. The objective of our work together is to activate your self-healing and self-supporting core, so that you can reclaim your freedom.
For more information: www.annikajaakkola.com