Etusivu / Löydä apua / Anne Laine
Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivis-analyyttinen
Helsinki, Ruoholahti
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen koulutukseltani psykologi ja kognitiivis-analyyttisen suuntauksen psykoterapeutti. Tarjoan apua erilaisiin ongelmiin, kuten ahdistukseen, masennukseen ja uupumukseen sekä elämänkriiseihin ja ongelmiin ihmissuhteissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen välitön, läsnä oleva ja aktiivinen. Yritän tavoittaa, mikä kunkin ihmisen tilanteessa on olennaista ja pyrkiä yhdessä löytämään ymmärrystä, oivalluksia ja ulospääsyjä parempaan. Mukautan työotettani tarpeen mukaan aktiivisemmaksi tai enemmän tilaa antavaksi. Minulle on tärkeää, että asiakas voi tapaamisissamme tuntea olonsa turvalliseksi, hyväksytyksi ja kohdatuksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Hahmottelemme käynneillä kokonaistilannettasi ja pyrimme luomaan ymmärrystä siitä, mikä kaikki oireiluusi tai ongelmaasi vaikuttaa. Työskentely voi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan painottua enemmän menneisyydessä taustalla olevien asioiden työstämiseen tai nykyhetkeen - usein on tietysti tärkeää liikkua molemmissa. Työskentelyssä käytän kognitiivis-analyyttista viitekehystä. Terapian tarkemman fokuksen ja työskentelytavat sovimme yhdessä.

Huom! En tee psykologin tutkimuksia. Ei tilaa uusille Kela-terapioille.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykologina mm. aikuispsykiatrialla, äitiys- ja lastenneuvolassa, varhaiskasvatuksessa, terapeuttisessa vauvaperhetyössä, henkilöarvioinnissa sekä erikoissairaanhoidossa synnytysten ja lahjasoluhoitojen parissa. Erityinen osaamisalueeni on raskaus- ja vauva-ajan psykologia.

Tutustumiskäynnin hinta

120,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta