Etusivu / Löydä apua / Annamari Henriksson

Annamari Henriksson

Koulutuksessa Psykologi, Integratiivinen
Helsinki, Malmi
Etäyhteydellä koko Suomi,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Hei! Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni psykologin keskustelukäynnille tai koulutuspsykoterapiaan. Koulutuspsykoterapia voi sopia esimerkiksi silloin, jos Kela-psykoterapeutin löytäminen vie aikaa tai jos toivoisit erilaisten teemojen käsittelyä ja tutkimista ilman pitkää sitoutumista.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä ja kannustava. Ajattelen, että asiakas on oman tilanteensa paras asiantuntija ja toivon, että työskentelystäni välittyy asiakkaan syvälliseen ymmärtämiseen pyrkivä kuuntelu, empaattisuus, avoimuus ja aktiivisuus. Tavoitteeni on, että koet tulevasi lämpimästi kohdatuksi ja ymmärretyksi ja että voimme keskustella ja pohtia tilannettasi aidossa yhteistyössä arvostavassa, turvallisessa ja läsnäolevassa ilmapiirissä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisillä käynneillä pyrimme saamaan mahdollisimman kattavan kuvan tilanteestasi yhdessä keskustellen. Keskustelemme ja pohdimme yhdessä jokaisen asiakkaan ja tilanteen yksilöllisestä näkökulmasta käsin käyntimäärää sekä sisältöä ja tavoitteita.

Tärkein tavoitteeni on luoda kanssasi tasavertainen, turvallinen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa yhdessä työskennellään kohti asetettuja tavoitteita. Terapiatyöskentely on pääasiassa keskustelua, mutta siihen voidaan yhdistää myös erilaisia kokemuksellisia harjoituksia (esimerkiksi kokemusten käsittely kirjoittamalla, tuolityöskentely, erilaiset mielikuvaharjoitukset, tunnetyöskentely). Integratiivisuus tarkoittaa työotteessani sitä, että yhdistän useiden eri psykoterapiasuuntausten näkökulmia ja menetelmiä joustavasti ja terapiassa käytettävät menetelmät rakentuvat yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaisesti.

http://www.integratiivinenpsykoterapia.fi/psykoterapia/.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen psykologi ja parhaillaan integratiivisesti suuntautuneessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Suurimman osan tähänastisesta työurastani olen työskennellyt aikuispuolella ja viimeisimpänä aikuispuolen erikoissairaanhoidossa, lisäksi minulla on kokemusta perheneuvolatyöstä sekä koulupsykologina toimimisesta.

Asiakaskuntani

Tällä hetkellä otan vastaan ainoastaan aikuisia (18 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat asiakkaat).

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koulutuspsykoterapiakäynti 70e, Psykologin keskustelukäynti (yksittäinen konsultaatio) 90e

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.