Etusivu / Löydä apua / Anna Sarnola

Anna Sarnola

Psykoterapeutti, Psykologi, Perheterapia
Helsinki, Pasila/Vallila
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen psykologi sekä pari- ja perhepsykoterapeutti. Tapaan lapsia, nuoria, aikuisia, pareja ja perheitä. Kiinnostuksen kohteenani ovat mm. erilaiset vuorovaikutussuhteiden haasteet, lapsen/nuoren kehitykseen liittyvät kysymykset sekä elämän tuomat kriisit. Kelan terapia vain perhe- tai pariterapiana.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Työskentelyotteeni on dialoginen ja voimavarakeskeinen. Tämä tarkoittaa, että työskentelyn sisältö ja tavoitteet luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Pyrkimyksenä on jokaisen kokemuksen ja näkökulman kuuleminen ja suhteiden vahvistamisen kautta hyvinvoinnin lisääminen. Tapaamisilla etenen asiakkaan haluamaan tahtiin ja yhdessä asiakkaiden kanssa ratkaisuja etsien. Työskentelyotteeni vaihtelee sen mukaan, millaisella kokoonpanolla tavataan ja millainen on asiakkaan tilanne. Pyrin työskentelyssäni avoimuuteen ja ajattelen, että asiakas on asiantuntija omassa elämässään ja tilanteessaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotolleni voit tulla sekä yksin että yhdessä perheenjäsenen tai kumppanin kanssa. Aluksi on tärkeä kartoittaa tilannetta ja toiveita työskentelyn suhteen. Työskentelyn sisältö ja tavoitteet muokkautuvat yhdessä asiakkaiden kanssa keskustellen ja neuvotellen. Keskustelun lisäksi käytän tapaamisilla tarpeen ja tilanteen mukaan erilaisia menetelmiä (esim. sukupuu), konkreettisia harjoitteia ja/tai kotitehtäviä.

Vastaanottoni sijaitsee Aatos-klinikan tiloissa Pasilan ja Vallilan välissä. Työskentely on mahdollista totetuttaa myös etänä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen