Etusivu / Löydä apua / Anna Sarnola

Anna Sarnola

Psykoterapeutti, Psykologi, Perheterapia
Helsinki, Pasila/Vallila
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen psykologi sekä pari- ja perhepsykoterapeutti. Tapaan lapsia, nuoria, aikuisia, pareja ja perheitä. Kiinnostuksen kohteenani ovat mm. erilaiset vuorovaikutussuhteiden haasteet, lapsen/nuoren kehitykseen liittyvät kysymykset sekä elämän tuomat kriisit. Kelan terapia vain perhe- tai pariterapiana.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Työskentelyotteeni on dialoginen ja voimavarakeskeinen. Tämä tarkoittaa, että työskentelyn sisältö ja tavoitteet luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Pyrkimyksenä on jokaisen kokemuksen ja näkökulman kuuleminen ja suhteiden vahvistamisen kautta hyvinvoinnin lisääminen. Tapaamisilla etenen asiakkaan haluamaan tahtiin ja yhdessä asiakkaiden kanssa ratkaisuja etsien. Työskentelyotteeni vaihtelee sen mukaan, millaisella kokoonpanolla tavataan ja millainen on asiakkaan tilanne. Pyrin työskentelyssäni avoimuuteen ja ajattelen, että asiakas on asiantuntija omassa elämässään ja tilanteessaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotolleni voit tulla sekä yksin että yhdessä perheenjäsenen tai kumppanin kanssa. Aluksi on tärkeä kartoittaa tilannetta ja toiveita työskentelyn suhteen. Työskentelyn sisältö ja tavoitteet muokkautuvat yhdessä asiakkaiden kanssa keskustellen ja neuvotellen. Keskustelun lisäksi käytän tapaamisilla tarpeen ja tilanteen mukaan erilaisia menetelmiä (esim. sukupuu), konkreettisia harjoitteia ja/tai kotitehtäviä.

Vastaanottoni sijaitsee Aatos-klinikan tiloissa Pasilan ja Vallilan välissä. Työskentely on mahdollista totetuttaa myös etänä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Työuupumukseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykologina perheneuvoloissa yli 10 vuotta ja viimeiset 1,5 vuotta lastensuojelussa nuorten ja perheiden kanssa. Työhöni on kuulunut perheiden erilaiset haasteet ja kriisit, lapsen kehityksen tukeminen samoin kuin työskentely parisuhteiden haasteiden kanssa. Työssäni olen tavannut aikuisia, lapsia ja nuoria yksilökäynneillä sekä erilaisissa perhekokoonpanoissa. Minulla on kokemusta työskentelystä mm. ahdistuksen, pelkojen, tunteidensäätelyn sekä erilaisten neurokirjon haasteiden kanssa.

Perhe- ja paripsykoterapeutiksi valmistuin 12/2021.
Vakauttava pari- ja perheterapian koulutus kriiseihin ja traumoihin, 2023-2024
Tunnekeskeisen pariterapian (EFT) sekä perheterapian (EFFT) peruskoulutus.
Ihmeelliset vuodet - ohjaajakoulutus.

Kelan palveluntuottajana oikeus perhe- ja paripsykoterapiaan (yli 16-vuotiaat) sekä 16-25-vuotiaan nuoren yksilöterapiaan liittyvää vanhempainohjausta. En tarjoa yksilöterapiaa Kela-korvattavana.

Tutustumiskäynnin hinta

120,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Ensikäynti 60min 120e. Seuraavat tapaamiset: yksilö 45min/110e, yksilö/pari/perhe 60min/120e, pari/perhe 90min 160e.

Linkki nettiajanvaraukseen: https://varaa.nettiajat.fi/2009/ (Aatos klinikka, ajanvaraus)
Voit varata ajan myös ottamalla yhteyttä minuun yhteydenottolomakkeella.