Etusivu / Löydä apua / Aino Pekkarinen

Aino Pekkarinen

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Integratiivinen
Espoo, Pohjois-Tapiola
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Haluatko keskusteluapua kuormittavan elämäntilanteesi kanssa tai toivotko työkaluja, joilla parantaa mielen hyvinvointiasi? Voin tarjota sinulle tilaa tutkia kipua tuottavia teemoja sekä etsiä yhdessä toivottuja ulospääsyjä. Tervetuloa vastaanotolleni yksin tai kumppanisi kanssa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Pariterapia
Millainen psykologi olen

Psykologina tärkeimmiksi asioiksi suhteessa asiakkaaseen koen luottamuksellisuuden sekä tasavertaisuuden. Työskentelyotteessani yhdistyvät tilan antaminen asiakkaan tunteille ja kokemuksille sekä itsehavainnointia tukeva aktiivisen jäsentävä ote työskentelyyn. Työskentelyssäni yhdistän sekä kipeiden kokemusten ymmärtämistä ja hyväksymistä sekä uskoa asiakkaan vahvuuksiin ja mahdollisuuteen elää arvojensa mukaisesti ja kehittää toimivampia toimintatapoja. Keskeisimpänä suunnannäyttäjänä ovat asiakkaan omat toiveet työskentelylle ja sen fokukselle. Vahvuuksinani ovat kunnioittava ja ennakkoluuloton asenne asiakkaiden kanssa, asiakkaan toiveiden kuuntelu työskentelyssä sekä asiakkaan auttaminen tunteidensäätelyssä.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisillamme jäsennämme yhdessä tilannettasi ja määrittelemme tavoitteita työskentelylle, joihin palaamme työskentelyn aikana. Kartoitamme haastavien tunteiden ja toimintamalllien taustalla vaikuttavia uskomuksia ja ajatuksia ja etsimme yhdessä uusia sinua palvelevia suhtautumisen tapoja itseen ja muihin. Voimme halutessasi käyttää myös erilaisia kotitehtäviä, jotka auttavat sinua havainnoimaan tilannettasi arjessasi sekä toteuttamaan haluamiasi muutoksia elämässäsi. Voimme toteuttaa tapaamiset myös etänä tietosuojatulla videopuheluyhteydellä.

Tervetuloa tutustumaan! Voimme tavata Lyhytterapiatalo Shortum:in tiloissa Espoossa.

Varaa aika tästä: https://www.nettiajat.fi/2234/nettiajanvaraus/index/40/corporate_id:1

Huom! En tee Kelan tukemaa terapiaa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Seksuaalisiin ongelmiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Psykologina minulla on erityisesti kokemusta pariterapiatyöskentelystä parisuhteen kriisien ja pitkäkestoisten pulmien kanssa. Yksilöasiakkaiden kanssa minulla on kokemusta erityisesti tunne-elämän pulmista kuten ahdistus- mielialaoireilusta. Työskentelen kaikenikäisten asiakkaiden kanssa, sekä suomeksi että englanniksi. Olen myös tehnyt lyhyitä mielen hyvinvoinnin ja työkyvyn valmennuksia.

LISÄKOULUTUS:
Tunnekeskeisen pariterapian perusopinnot
International Coaching Certification, World Coaching Organization
Lyhytterapeuttisen työskentelyn perustaidot

Asiakaskuntani

Voit tulla vastaanotolleni yksin tai pariskuntana. Otan vastaan aikuisasiakkaita yli 18 vuodesta eteenpäin, jotka haluavat pohtia elämäänsä, ihmissuhteitaan tai jotakin muuta keskeiseltä tuntuvaa aihetta, oiretta tai ongelmaa. Työskentelymme voi liittyä johonkin kriisiin tai hankalaan tilanteeseen elämässäsi tai kokemiisi tunne-elämän haasteisiin. Vaihtoehtoisesti voimme keskittyä johonkin elämäsi osa-alueeseen, missä haluat kehittyä tai johonkin tavoitteeseen, jonka haluat saavuttaa.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinta 45 min yksilöasiakkaalle.
Hinta ja kesto paritapaamisille sovitaan erikseen.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

If you're looking for counseling to help you with a challenges your life or problems related to your relationship, I am happy to help. I have experience with working with depression and anxiety symptoms, as well as helping clients manage crisis situations in their lives. I also specialize in working with couples and difficulties in close relationships. I offer psychologist appointments for adults over the age 18 and couples.

I do not offer Kela-therapy!

Appointments take place in Lyhytterapiatalo Shortum, Espoo.