Merikratos

Merikratos on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuollon yritys, palvelemme valtakunnallisesti ja pyrimme tukemaan ihmisiä heidän arjessaan. Ihminen ja aidot kohtaamiset ovat keskiössä kaikessa toiminnassamme. Tarjoamme inhimillisiä ja vaikuttavia palveluita, jotka tarjoavat keinoja selviytyä arjen haasteissa, sekä mahdollistavat muutoksien syntymistä ihmisten omissa toimintamalleissa.
Our Services

Tuotamme palveluita asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Perheterapeuttimme palvelevat asiakkaita tällä hetkellä Turussa ja Tampereella.

Our Expertise

Osaajamme ovat helposti lähestyttäviä, aitoja persoonia, joille tärkeää on asiakkaan kuuleminen ja arvostava kohtaaminen. Kaikki osaajamme kouluttautuvat aktiivisesti ja näin vahvistavat omaa osaamistaan. Terapeuteillamme on kokemusta monenlaisilta työkentiltä, mikä tarjoaa heille laajaa tarkastelukulmaa erilaisiin ilmiöihin sekä ymmärrystä yksilöiden ja perheiden erilaisiin tapoihin toimia (esim. kiintymysnäkökulma, traumanäkökulma, systeeminen näkökulma, dialogisuus, vuorovaikutuksen pulmat, ylisukupolvisuus).

Our Therapists
Psychotherapist, Recource-oriented family therapy, Psychiatric staff nurse
Turku,
Show more

Olen voimavarakeskeinen erityistason perhepsykoterapeutti (tarvittaessa neuropsykiatrisin menetelmin) sekä neuropsykiatrinen valmentaja. Peruskoulutukseltani olen sairaanhoitaja (psykiatrinen hoito).

Working Method
Working methods not yet defined.
Customer Groups
Families
Length of Therapy
Long-term Short-term
Psychotherapist, Family therapy, Bachelor of Social Services
Turku, keskusta
Show more

EN VALITETTAVASTI VOI OTTAA TÄLLÄ HETKELLÄ UUSIA ASIAKKAITA! Olen Valviran ja KELAn hyväksymä erityistason perhepsykoterapeutti, (kriisi- ja traumapainot.). Käytän työssäni myös DDP-vuorovaikutteista kehityspsykoterapian menetelmää.

Working Method
Working methods not yet defined.
Customer Groups
Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Tampere, Keskusta
Turku, Keskusta