Home Page / Find Your Therapist / Tanja Aaltonen

Tanja Aaltonen

Psychological therapy Psychologist, Cognitive
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Tarjoan psykologin keskusteluhoitoa ja psykologisia tutkimuskäyntejä sekä nuorille, että aikuisille. Vuodesta 2012 lähtien olen työskennellyt nuorisopsykiatrialla ja työkokemusta minulla on myös lastenpsykiatrialta, lastenneurologialta, koulupsykologina ja lastensuojelusta. Ole rohkeasti yhteydessä!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Integrative
About me as a therapist

Usein saan kiitosta tavastani työskennellä aidosti omalla persoonallisuudellani asettumatta asiakkaan yläpuolelle. Näytän tunteeni, ihmettelen ja kyselen ääneen, käsittelen vaikeitakin asioita huumorin avulla. Aitouteeni kuuluu myös esittää vaikeita kysymyksiä, haastaa vanhoja toimintatapoja. Minulle tärkeää on kunnioittaa asiakkaan kokemusta ja tunteita ja luoda turvallinen yhteys niiden käsittelylle.

Psykologisissa arviointikäynneissä erityisinä vahvuuksinani koen laajan ammattitaidon sekä neurologisissa, että psykiatrisissa vaikeuksissa. Voit tulla luokseni arvioon esim. silloin, kun pohdit, onko pulmissasi mahdollisesti kyse myös neuropsykiatrisista vaikeuksista tai tarvitsisitko "isompaa" apua. Myös pelkkä mielenkiinto omaan persoonallisuuteesi perehtymiseen riittää.

Erityisosaamisaluettani on nuorten kanssa työskentely, mutta olen sekä nykyisissä, että aiemmissa työtehtävissä työskennellyt paljon myös aikuisten kanssa.

About my therapy sessions

Käynneillä keskustelemme mieltäsi painavista asioista. Pohdimme yhdessä, mihin pulmaan haluaisit apua/muutosta. Keskitymme paljon tunnistamaan tunteitasi, koska ne ohjaavat sinulle parhaaseen toimintaan. Käytämme jonkin verran kuvakortteja ja rentoutus -/kehollisia menetelmiä tunteiden tunnistamiseen ja niiden hallintaan. Jonkin verran saatan antaa kotitehtäviä, esim. tunnepäiväkirjan täyttäminen.

Psykologisissa tutkimusjaksoissa tapaamme 3-5 kertaa (sisältäen alkuhaastattelun ja palautekäynnin). Lasten kohdalla tapaan aina myös vanhemmat. Tutkimuskäynneillä täytämme erilaisia lomakkeita ja teemme tehtäviä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Processing my past Challenging life situation Personal growth and development
First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details

Lääkärin määräämästä psykologin tutkimus-/ hoitojaksosta saattaa saada korvauksen vakuutuksesta, katso siis vakuutuspapereitasi/soita vakuutusyhtiöön.

Tutkimuskokonaisuudet hinnoittelemme yhteistyössä arvioinnin toivotun laajuuden mukaan. Arvioinnin laajuudesta riippuen kokonaisuus vie 3-5 tapaamiskertaa, sisältäen alkuhaastattelut, palautekäynnin ja yhteenvedon/lausunnon. Tarvittaessa kokonaisuuteen sisällytetään myös palautekäynti yhteistyöverkoston kanssa (esim. lääkäri, koulu).