Home Page / Find Your Therapist / Satu Ritakallio

Satu Ritakallio

In education Public health nurse, Cognitive
Helsinki, Töölö
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Koulutuspsykoterapiaa ja keskustelutukea mielen pahoinvointiin, elämän erilaisiin haasteisiin ja vaikeiden elämänkokemusten käsittelyyn. Olen aikuisten kognitiivisessa psykoterapiakoulutuksessa. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja (YAMK) ja työskennellyt psykiatrisena sairaanhoitajana.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Kuvailisin itseäni työstään paljon pitäväksi, empaattiseksi, huumorintajuiseksi, luovaksi ja vastuulliseksi terapeutiksi. Minulle on tärkeää kohdata asiakas arvostavasti ja antaa hänelle tilaa kertoa itseään kuormittavista asioista. Työskentelen aktiivisesti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, jotta asiakas todella hyötyisi työskentelystä. Haluan kehittyä psykoterapiatyössä jatkuvasti uusinta tutkimustietoa hyödyntäen.

About my therapy sessions

Haluan tarjota asiakkaalle kokemuksen kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta, mikä on paras lähtökohta sille, että voi kokea tulevansa autetuksi. Tarkoitus on työskennellä yhdessä niiden asioiden kanssa, jotka asiakas kokee ongelmallisiksi ja jotka ovat asiakkaan elämässä merkityksellisiä. Keinot asioiden työstämiseksi ovat kognitiivisen psykoterapian eri menetelmiä ja ovat pääosin keskustelullisia keinoja. Se, mitkä keinot sopivat kenellekin, on yksilöllistä. Tutkimme ja havainnoimme ajattelua, tunteita ja eri toimintamalleja sekä niiden syntyhistoriaa.
Usein tavoite on, että asiakas löytäisi uuden suhteen itseensä, ymmärrystä ja myötätuntoa sekä uusia taitoja osana hyvää ja merkityksellistä elämää.

Issues often worked with
Self-destructive thoughts Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Bipolar disorder Challenging life situation Processing my past Phobia/fear Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details