Home Page / Find Your Therapist / Satu Ritakallio

Satu Ritakallio

In education Public health nurse, Cognitive
Helsinki,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Vastaanottoni sijaitsevat Rikhardinkadulla ja Vuorikadulla. Tarjoan kognitiivista koulutuspsykoterapiaa sekä yksittäisiä kriisi- ja tukikäyntejä. Olen Helsingin yliopistossa aikuisten kognitiivisessa psykoterapiakoulutuksessa (KELA:n tukemat psykoterapiat mahdollisia 2022 jälkeen).
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen terapeuttina asiakasta arvostava ja tilaa antava, mutta tuen sinua aktiivisesti kohti tarvitsemaasi muutosta. Minulle on tärkeää rakentaa luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa voimme tutkia sinulle vaikeita oireita, ihmissuhteita, menneitä elämäntapahtumia, tai mitä tahansa mieltäsi kuormittavaa asiaa. Pyrin sovittamaan omaa työotettani ja hyödynnän käytössäni olevia terapiamenetelmiä siten, että huomioin yksilölliset tarpeesi, elämäntilanteesi ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi. Haluan tarjota kokemuksen kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta, mikä on paras lähtökohta yhteiselle työskentelylle.

Työkokemuksen ja lisäkoulutusten myötä olen perehtynyt laaja-alaisesti mielenterveyden hoitoon- ja kuntoutukseen sekä ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön. Minulla on kokemusta psykiatrisesta osasto- ja avohoitotyöstä, opiskeluterveydenhuollon mielenterveystyöstä sekä psykoosi- ja syömishäiriöpotilaista.

About my therapy sessions

Hyödynnän työssäni kognitiivisen psykoterapian työmenetelmiä. Tutkimme ajatusmalleja, tunteita ja niihin liittyviä kehollisia tuntemuksia sekä käyttäytymismallejasi. Etsimme ymmärrystä taustastasi ja siitä kuinka merkitykselliset ihmissuhteesi ja elämäntapahtumasi ovat vaikuttaneet ja vaikuttavat yhä sinuun. Kognitiivisen psykoterapian kentässä kiinnostukseni kohteina ovat erityisesti hyväksymis- ja omistautumisterapia, skeematerapia ja tunnetyöskentely. Lisäksi hyödynnän positiivisen psykologian menetelmiä voimavarakeskeiseen ja elämän arvoja kartoittavaan työskentelyyn. Usein asiakas löytää terapiatyöskentelyn myötä uuden suhteen itseensä, ymmärrystä sekä uusia taitoja osana hyvää ja elämänlaadullisesti parempaa elämää.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Eating disorders
Client group

Asiakkaaksi voit tulla kriisi- ja tukikäynneille missä tahansa asiassa, tai koulutuspsykoterapia-asiakkaaksi.
Tutustumisaikoja voit tiedustella meilitse satu.ritakallio@mindrepression.fi, tai laittamalla Minduun kautta yhteydenottopyynnön.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details