Sari Junno

Psychotherapist, Social studies, Couple therapy
Seinäjoki, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Groups Families Couples Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments

Therapist does not accept appointments between 16.6.-2.7.
Hello you, I am a family and coupletherapist. I am working as a therapist with families, couples and I meeting also person her/himself. I have plenty of work experience, for example working with addictions, crisis and different kind of troubles in life.
I am gently and curious person and also like to discuss and wondering what would help you to feel better. Please contact me if you like to know me and my way to work better. First meeting is always cheaper.
I'm also a kundaliniyoga teatcher.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (families)

Additional Training

Supporting attachment Body-oriented psychotherapy Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Pitkällä ja monipuolisella työurallani olen kohdannut pareja, perheita ja henkilöitä monenlaisissa elämäntilanteissa ja olen nähnyt, että haastavistakin elämäntilanteista löytyy keinoja selvitä eteenpäin eheämpänä kohti omaa sisäistä ja ulkoista hyvinvointia ja sitä onnellisuutta, jota jokainen meistä elämäänsä ansaitsee.
Olen melkoisen lempeä ihminen, ja samalla ehkäpä Karjalaisesta taustasta johtuen suorapuheinen. Olen utelias ja opiskelen jatkuvasti uusia kiinnostavia aiheita, ja yritän pitää tietopankkini ajantaisaisena liittyen ihmisyyteen ja maailmanmenoon kokonaisvaltaisesti.
Harrastuksiini kuuluvat tanssi, musiikki, päivittäiset jooga- ja meditaatioharjoitteet, ulkoilu monimuotoisesti, "löhöily" hyvän ohjelman ääressä ja oman henkisen kasvun harjoittaminen.

About my therapy sessions

Terapiatapaamisissa pääasiallinen työväline on dialogi; vuorovaikutuksessa käyty keskustelu, kuuntelen tarkasti ja pyrin kanssasi muutostyöskentelyyn.
Käytän joskus istunnoissani myös luovia/kehollisia keinoja, mutta asiakkaan ehdoilla. Annan sinulle tarvittaessa välitehtäviä tai prosessia kannattelevaa lukemista tapaamisten väliin. Istunnossa voi tarvittaessa tehdä myös erilaisia rentoutusharjoitteita ja kehollisia harjoitteita.

Issues often worked with
Psychotic disorders Eating disorders Obsessive-compulsive disorder Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Seriously traumatized patients and dissociative disorders Child welfare Bipolar disorder Multiculturalism / immigrants Obsessive-compulsive disorders Personality disorders Psychotic disorders Pregnancy & birth Eating disorders Neuropsychiatric patients Pain related difficulties
My professional background and knowledge

Opiskelin peruskoulun jälkeen mielenterveyshoitajaksi ja tein sijaisuuksia psykiatrisissa laitoksissa aikuisten kanssa. Lisäksi työskentelin päihdekuntoutuskeskuksissa. Vuonna 2001 valmistuin sosionomiksi, ja sen jälkeen olin työelämässä päihdekuntoutuslaitoksen perheosastolla ja huumevieroitusyksikössä. Olen tehnyt nuorten kriisityötä ja työskennellyt parien, perheiden ja aikuisten kanssa usean vuoden ajan.

Olen käynyt kolmevuotisen PBSP terapia koulutuksen, joka on vuorovaikutteinen ja kehollisia traumakokemuksia korjaava terapiamuoto ryhmämuotoisesti sekä yksilöterapiana.

Ohjaan myös kundaliinijoogaa ja yin joogaharjoitteita Kansalaisopistolla ja yksityisesti.

Minulla on Kelan pätevyys pari- ja perheterapiaan. Yksilöterapiaan voin ottaa itsemaksavia asiakkaita.

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja otan vastaanotolle tähän harjoitteluasiakkaita huokeampaan hintaan.

Client group

Asiakaskuntaani on vuosien varrella koskettaneet parisuhdekriisit, elämänhistorian traumat ja kriisit moninaisesti, riippuvuushaasteet sekä identiteetti ja muut kasvuun liittyvät haasteet nuorilla/nuorilla aikuisilla. Tapaan myös mielenterveyshäiriöistä kärsiviä asiakkaita.

Minulla on oma toimitila os: Seuralantie 25, Seinäjoki
Lisäksi toimin Mehiläisen tilassa os: Keskuskatu 12 Komppi/Mehiläinen ja Vantaan Kielotien Mehiläisen yksikössä noin 1xkk:ssa.

Teen kotiinpäin tehtävää asiakastyötä alueena Isokyrö-Vaasa-Seinäjoki ja lähikunnat.
Teen myös etäterapiaa sovitusti.

First session price

60.00

Regular session price

80.00

Pricing details

Yksilöpsykoterapia on 70 €/45 min tai 80 €/ 60 min ja pari- tai perheterapia maksaa 100 € /60 min tai 140 €/90 min.
PBSP (Pesso Bpyden System Psychomotor) ryhmäterapian hinnat muotoutuvat ryhmän koon mukaan. PBSP terapian yksilöhinnat samat kuin psykoterapiassa. Opiskelen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa.
Teen terapiaa myös etäyhteydellä.
Jos olet työtön tai opiskelija, ota asia rohkeasti esiin, niin keskustellaan siitä voisiko terapiatapaamisten hintaa alentaa.

Teen sovitusti kotikäyntejä; hinnat sovittavissa erikseen, lisäkustannuksena bensakulut