Sari Junno

Psychotherapist, Social studies, Couple therapy
Seinäjoki ja Isokyrö, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Groups Families Couples Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Hello you, I am a family and coupletherapist. I am working as a therapist with families, couples and I meeting also person her/himself. I have plenty of work experience, for example working with addictions, crisis and different kind of troubles in life.
I am gently and curious person and also like to discuss and wondering what would help you to feel better. Please contact me if you like to know me and my way to work better. First meeting is always cheaper.
I'm also a kundaliniyoga teatcher.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment Body-oriented psychotherapy

About me as a therapist

Pitkällä ja monipuolisella työurallani olen kohdannut pareja, perheita ja henkilöitä monenlaisissa elämäntilanteissa ja olen nähnyt, että haastavistakin elämäntilanteista löytyy keinoja selvitä eteenpäin eheämpänä kohti omaa sisäistä ja ulkoista hyvinvointia ja sitä onnellisuutta, jota jokainen meistä elämäänsä kaipaa ja tarvitsee.
Olen melkoisen lempeä ihminen, mutta myös Karjalaisesta taustasta johtuen suorapuheinen. Olen utelias ja opiskelen oikeastaan jatkuvasti uusia kiinnostavia aiheita, yritän pitää myös tietoni ajantaisaisena liittyen ihmiseen ja maailmanmenoon kokonaisvaltaisesti.
Harrastuksiini kuuluvat musiikki, päivittäiset joogaharjoitteet, ulkoilu monimuotoisesti, "löhöily" hyvän ohjelman ääressä ja oman henkisen kasvun harjoittaminen.

About my therapy sessions

Terapiatapaamisissa pääasiallinen työväline on dialogi; vuorovaikutuksessa käyty keskustelu, kuuntelen tarkasti ja pyrin kanssasi muutostyöskentelyyn.
Käytän joskus istunnoissani myös luovia/kehollisia keinoja, mutta asiakkaan ehdoilla. Annan sinulle tarvittaessa välitehtäviä tai prosessia kannattelevaa lukemista tapaamisten väliin. Istunnossa voi tarvittaessa tehdä myös erilaisia rentoutusharjoitteita.

Issues often worked with
Eating disorders Obsessive-compulsive disorder Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Seriously traumatized patients and dissociative disorders Child welfare
My professional background and knowledge

Opiskelin peruskoulun jälkeen mielenterveyshoitajaksi ja tein sijaisuuksia psykiatrisissa laitoksissa aikuisten kanssa n. 7 v. Lisäksi työskentelin nuorten aikuisten päihdekuntoutuskeskuksessa. Vuonna 2001 valmistuin sosionomiksi, ja sen jälkeen olin työelämässä päihdekuntoutuslaitoksen perheosastolla ja huumevieroitusyksikössä n.5 v. Työkokemusta on myös kriisityöstä.
Toimin päätomisesti tällä hetkellä perheterapeuttina perhepalvelukeskuksessa, lisäksi minulla on toiminimi ElämänPisarat Tmi, jonka kautta teen privaatti työtä.

Viimeisimmäksi olen opiskellut DDP:n perusteet (traumaperäisen kiintymyssuhdehäiriön hoito). Opiskelen parhaillaan PBSP kehoterapeutiksi, jonka tavoitteena on auttaa korjaamaan kehollisia traumakokemuksia ryhmämuotoisessa terapiassa. Tekniikkaa voi käyttää myös yksilöterapiatapaamissa.

Ohjaan myös kundaliinijoogaa Kansalaisopistolla

Minulla on Kelan pätevyys pari- ja perheterapiaan. Yksilöterapiaan voin ottaa itsemaksavia asiakkaita.

Client group

Asiakaskuntaani on vuosien varrella koskettaneet parisuhdekriisit, elämänhistorian traumat ja kriisit moninaisesti, riippuvuushaasteet sekä identiteetti ja muut kasvuun liittyvät haasteet nuorilla/nuorilla aikuisilla. Tapaan myös mielenterveyshäiriöistä kärsiviä asiakkaita.
Teen kotiinpäin tehtävää asiakastyötä Pohjanmaalla alueena Isokyrö-Vaasa-Seinäjoki ja lähikunnat. Paikkana Isokyrössä on Tervajoen FysioX:n tila.
Minulla on mahdollisuus ottaa asiakkaita vastaan os: Kauppakatu 7, Seinäjoki, Villa Omena OY sekä FysioX tilassa: Asematie 5 , Tervajoki

Teen myös videoavusteista terapiaa sovitusti.

First session price

50.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Yksilöpsykoterapia on 70 €/45 min ja pari- tai perheterapia maksaa 130 €/90 min.
PBSP ryhmäterapian hinnat muotoutuvat ryhmän koon mukaan
Videoavusteinen terapia 70€/60min. Jos olet työtön tai vähävarainen, ota asia rohkeasti esiin, niin keskustellaan siitä voisiko terapian/hoidon hintaa alentaa.

Teen sovitusti kotikäyntejä; hinnat sovittavissa erikseen, lisäkustannuksena tulee bensakulut