Home Page / Find Your Therapist / Risto Parviainen

Risto Parviainen

Educating psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Jyväskylä, Keskusta
Lahti, Mattilanmäki
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Sinä määrittelet, mikä on tärkeää, mitä kohti etenet ja mikä on aikataulusi. Terapian keston ja tapaamistiheyden luomme yhdessä. Keskeistä ovat voimavarat, luovuus, leikkisyys ja huumori. Kantava voima ovat taidot, jotka myös myöhemmin voivat auttaa Sinut mahdollisten kriisien yli.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Elämän haasteet ja pulmat voit kohdata kanssani käytännöllisesti ja myönteisesti. Keskitymme vahvuuksiin ja voimavaroihin, vetovoima on tulevaisuutesi. Unelmaasi kohti voimme edetä tuetusti, pieninkin askelin. Ja tarpeesi määrittää tavoitteen, Sinulle hyödyllinen ja tärkeä. Me voimme tarkastella mennyttä uudesta näkökulmasta, avartaa ja selventää ajattelua. Voimme helpottaa nykyisen ja tulevan pohtimista. Kiintoisaa myös on miettiä kanssasi mahdollisuuksia, vahvuuksia ja voimavaroja, jotka hetkellisesti ehkä olit unohtanut tahi joita et vielä ollut itsestäsi tunnistanut. Me selvitämme asiaa.

About my therapy sessions

Tapaamiset ovat monipuolisia. Keskustelua, kuulemista ja kuuntelemista. Teemme sitä, minkä koet tärkeäksi ja itsellesi hyödylliseksi. Pohdimme uusia tapoja elämän ja toiminnan tarkasteluun, teemme lisää sitä, minkä jo koet auttaneen. Tutkimme vaikeuksien aiempia ratkaisuja ja poikkeuksia, joissa nykyisyys painottuu menneisyyttä voimakkaammin. Onnistumiset ja saavutukset mietimme huolellisesti, ja selvitämme, mikä Sinua on auttanut selviytymään.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Psychotic disorders Personal growth and development Changing lifestyle To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience
Client group

Jos tunnistat, että Sinulla on aihe keskusteluun, älä epäröi yhteydenottoa. Tavoitat minut tämän sivuston kautta. Otan vastaan Lahdessa ja Jyväskylässä, etävastaanotto kaikkiin Suomen kuntiin.

Additional information

Olen kouluttajapsykoterapeutti (VET) ja työnohjaaja (STOry). Hoitotyön koulutustaustani on sairaanhoitaja (AMK) ja sairaanhoitaja-diakonissa (AMK) + diakonian virkakelpoisuus (AMK). Aikaisemmassa kolmivuotisessa koulutuksessa suuntauduin päihde- ja mielenterveyskuntoutukseen. Lisäksi hankin THL:n ja DIAK:n järjestämän rahapelien kohtaaminen mielenterveystyössä -koulutuksen.

First session price

30.00

Regular session price

65.00

Pricing details

Laskutus postissa ja sähköpostissa.
Lausunnoista sovitaan erikseen.