Home Page / Find Your Therapist / Risto Parviainen

Risto Parviainen

Educating psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Jyväskylä, Keskusta
Lahti, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Sinä määrittelet, mikä on tärkeää, mitä kohti etenet ja mikä on aikataulusi. Terapian keston ja tapaamistiheyden luomme yhdessä. Keskeistä ovat voimavarat, luovuus, leikkisyys ja huumori. Kantava voima ovat taidot, jotka myös myöhemmin voivat auttaa Sinut mahdollisten kriisien yli.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Elämän haasteet ja pulmat voit kohdata kanssani käytännöllisesti ja myönteisesti. Keskitymme vahvuuksiin ja voimavaroihin, vetovoima on tulevaisuus. Unelmaasi kohti voit edetä tuetusti, pieninkin askelin. Tarve ja into määrittävät tavoitteen, Sinulle hyödylliset ja tärkeät. Me voimme tarkastella mennyttä uudesta näkökulmasta, avartaa ja selventää ajattelua. Voimme helpottaa nykyisen ja tulevan pohtimista. Kiintoisaa myös on miettiä kanssasi mahdollisuuksia, vahvuuksia ja voimavaroja, jotka hetkellisesti ehkä jo olit unohtanut tahi joita et vielä ollut itsestäsi tunnistanut. Me selvitämme asiaa.

About my therapy sessions

Tapaamiset ovat monipuolisia. Keskustelua, kuulemista ja kuuntelemista. Teemme sitä, minkä koet tärkeäksi ja itsellesi hyödylliseksi. Pohdimme uusia tapoja elämän ja toiminnan tarkasteluun, teemme lisää sitä, minkä jo koet auttaneen. Tutkimme vaikeuksien aiempia ratkaisuja ja poikkeuksia, joissa nykyisyys painottuu menneisyyttä voimakkaammin. Onnistumiset ja saavutukset mietimme huolellisesti, ja selvitämme, mikä ja / tai ketkä on aiemmin auttanut / auttaneet selviytymään.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Eating disorders Processing my past Feeling bad To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Changing lifestyle Personal growth and development Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Burnout Subtance abuse/addiction Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Obsessive-compulsive disorders Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Kun kokemus toistuu, tunne kuluu.Tulevatko sijaan päätös, toiminta ja aikaansaannos?

Client group

Jos tunnistat, että Sinulla on aihe keskusteluun, älä epäröi yhteydenottoa. Tavoitat minut tämän sivuston kautta. Otan vastaan Jyväskyässä ja Lahdessa sekä Minduun kautta etänä. Sähköpostilla osoitteesta: risto.parviainen@outlook.com

Additional information

Olen kouluttajapsykoterapeutti (entinen vaativan erityistason psykoterapeutti, (VET), työnohjaaja (STOry) ja erityistason psykoterapeutti. Aiemmin kouluttautuin ja suuntauduin päihde- ja mielenterveyskuntoutukseen. Lisänä ovat THL:n ja DIAK:n järjestämät rahapelien kohtaaminen mielenterveystyössä -koulutus.

First session price

30.00

Regular session price

65.00

Pricing details

Laskutus postissa tai sähköpostissa.
Lausunnoista sovitaan erikseen.