Home Page / Find Your Therapist / Nefertiti Malaty

Nefertiti Malaty

In education Psychologist, Integrative
Helsinki, Töölö
Helsinki, Kaisaniemi
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykologi ja integratiivisen psykoterapian opiskelija. Voit hakeutua vastaanotolleni, jos sinulla on esimerkiksi ahdistus- tai masennusoireilua, ihmissuhdevaikeuksia, vaikea elämäntilanne tai itsetunto-ongelmia.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Työskentelyotteeni on aktiivinen, lempeä ja tutkiva. Suhtaudun jokaiseen ihmiseen kunnioittavasti. Arvostan asiakkaitani ainutlaatuisina ja arvokkaina yksilöinä. Minulle tärkeää on hyvä yhteistyösuhde asiakkaan ja terapeutin välillä.

Tavoitteenani on löytää juuri sinulle sopiva työskentelytapa sekä auttaa sinua ymmärtämään omaa käyttäytymistäsi paremmin eli kehittää itsetuntemustasi. Samoin pyrkimyksenä on, että pystyt käsittelemään tunteitasi sekä tekemään omaa elämääsi koskien uusia oivalluksia, ja tarvittaessa myös muutoksia niin ajattelu- ja toimintatavoissasi kuin ihmissuhteissasi.

Pyrin mahdollisimman vastavuoroiseen suhteeseen. Tutkiva työote tarkoittaa sitä, että koitamme yhdessä ymmärtää syvällisesti ajatuksiasi, tunteitasi ja käyttäytymistäsi.

About my therapy sessions

Alussa käymme yleensä läpi seikkoja, joiden vuoksi olet hakeutunut vastaanotolle. Joskus ihminen hakee apua nykyhetken ongelmiin ja oireisiin, joskus taas omassa taustassa voi olla jotakin, jota haluaa käsitellä. Usein kyse on molemmista.

Työskentely voi olla joskus enemmän mielen purkamista ja tunteiden tuulettamista. Joskus taas pyritään muutoksiin ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Työskentelytavoista ja hoidon pituudesta sovin asiakkaan kanssa aina yhdessä keskustellen.

Jos et ole varma mitä haluat tai olisiko tämä hyvä juttu, voit aina tulla vaikka kertaluonteisestikin tapaamaan minua. Ohjaan myös tarvittaessa muiden palveluiden piiriin, jos arvioin, että jokin muu taho pystyisi auttamaan sinua paremmin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Olen toiminut psykologina yli 15 vuotta. Olen työskennellyt enimmäkseen aikuisten parissa. Minulla on pitkä kokemus nuorten aikuisten (20-29 -vuotiaat) kanssa työskentelystä. Tunnen hyvin palvelujärjestelmän, osaan hyödyntää sitä ja pyrin löytämään ihmistä eteenpäin vieviä ratkaisuja ja mahdollisuuksia monipuolisesti, koko ihmisen elämä huomioon ottaen.

Client group

Työskentelen aikuisasiakkaiden kanssa. Minulla on kokemusta erityisesti masennuksen, ahdistuksen, sosiaalisen jännittämisen, paniikkihäiriön, pelkojen ja unettomuuden hoidosta. Usein vaikeudet voivat liittyä myös ihmissuhteisiin, vaikeaan elämäntilanteeseen tai itsetuntoon. Erityisesti pidän siitä, että voin tukea asiakkaitani kohti jämäkkää toimintatapaa, itsensä toteuttamista ja omannäköisen elämän elämistä. Mielenkiinnon kohteisiini kuuluu myös ADHD/ADD.

Additional information

Käytän luovasti erilaisia menetelmiä asiakkaan tilanteen, vahvuuksien, toiveitten ja tarpeen mukaan. Pääpaino tapaamisissa on keskustelussa, mutta joskus lisäksi voidaan käyttää kotitehtäviä, luovia menetelmiä tai kehollisia ja mielikuviin perustuvia menetelmiä.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Psykologin tuki-/kriisi- tai neuvontakäynti 60 e

Psykoterapeuttiopintoni ovat vielä kesken, jonka vuoksi käyntieni hinta on edullisempi kuin jo valmistuneiden psykoterapeuttien.

Tarjoan sekä lyhyitä että pitkäkestoisia palveluita: psykologin tuki- ja neuvontakäyntejä (useimmiten 1-10 kertaa) sekä psykoterapiaopiskelijan terapiakäyntejä (lyhyet terapiat 10-20 kertaa; pitkäkestoiset terapiat yli 20 kertaa).

Tarjoan myös etävastaanottoja.