Home Page / Find Your Therapist / Marjo Lehtola-Beumer

Marjo Lehtola-Beumer

In education Nurse, Solution-oriented
Lahti, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen empaattinen ja asiakasta aidosti kuunteleva psykoterapeuttiopiskelija. Työskentelyotteeltani olen myötätuntoinen ja minulla on asiakasta arvostava ote. Olen tutkiva ja puolueeton. Kuuntelen ja annan tilaa asiakkaalle. Valmistun huhtikuussa 2024.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen psykoterapeuttiopiskelijana tilaa antava ja rauhallinen. Työskentelyotteeltani olen empaattinen, myötätuntoinen ja minulla on asiakasta arvostava ote. Olen tutkiva ja puolueeton. Kuuntelen ja annan tilaa asiakkaalle. Olen läsnä ja tiedän vahvuuteni olevan erityisesti rauhallisuuteni sekä kyky kuunnella asiakasta ja hänen toiveitaan. Pyrin luomaan asiakkaalle turvallisen ilmapiirin.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Voimavara ja ratkaisumenetelmiä: etsitään voimavaroja, joita jokaiselta ihmiseltä löytyy ja niiden avulla pyritään ratkaisemaan ne haasteet ja ongelmat. Myös poikkeuksien etsiminen, milloin oli toisin kun asiakas voi hyvin. Niitä ruvetaan vahvistamaan. Myös ihmekysymys ja skaalausasteikkoa käytän voinnin seurannassa. Ja tulevaisuudenkuvaus. Jos nähdään kahden vuoden päästä miten voit ja mitä teet. Myös se mikä toimii sitä vahvistetaan ja mikä ei toimi sitä ei kannata yrittää. Ratkaisukeskeisessä myös käydään elämän haasteet läpi ja asiakas saa puhua niistä. Myös asiakkaan muutostoiveet ovat tärkeät.

Kognitiivisen lyhytterapian menetelmiä käytän myös työssäni. Yritän löytää ne ajatusvääristymät, joita asiakkaalla on ja muuttaa niitä pikkuhiljaa positiivisen ajattelun myötä. Myös toimintapäiväkirjan pitäminen on tärkeää. Arvojen mukaisten tekojen lisääminen vähentää masennusta ja ahdistusta. Myös huolipäiväkirjan pitäminen on yksi työkalu.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Seriously traumatized patients and dissociative disorders Eating disorders Psychotic disorders Personality disorders Obsessive-compulsive disorders Multiculturalism / immigrants Pain related difficulties Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Olen ollut seitsemän vuotta psykiatrisena sairaanhoitajana mielenterveys- ja päihdepoliklinikalla. Asiakkaina on ollut masennus, ahdistus, persoonallisuushäiriöt, pakko-oireiset, paniikki ja unettomuudesta kärsineet potilaat. Nyt aloitin nuorten aikuisten Nuotti-valmentajana.

Client group

Työskentelen nuorten aikuisten sekä aikuisten kanssa. Myös vanhemmat ihmiset ovat lähellä sydäntä. Kiinnostuksenani on etenkin ahdistus-ja masennushäiriöt sekä pakko-oireilut.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.