Home Page / Find Your Therapist / Mari Kapulainen

Mari Kapulainen

In education Physiotherapist, Solution-oriented
Turku, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolle!Lähestymistapani on ratkaisukeskeinen ja psykofyysinen. Työskentelyäni ohjaa näkemys kehon ja mielen erottamattomasta yhteydestä. Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus psykofyysisestä työstä, psykoterapeutiksi valmistun syksyllä 2022.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Additional Training

Body-oriented psychotherapy

About me as a therapist

Olen helposti lähestyttävä ja asiakasta kunnioittava, lähtökohtana on tasavertainen kohtaaminen, jossa asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Haluan auttaa sinua tunnistamaan ja vahvistamaan voimavarojasi ja sitä kautta löytämään uutta toivoa, jaksamista ja innostusta elämääsi. Työtapani on aktiivinen ja hyödynnän joustavasti eri terapiamenetelmien, kuten ratkaisukeskeisen, kognitiivisen ja psykofyysisen terapian keinoja. Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisten psykofyysisten menetelmien käytöstä fysioterapiatyössä sekä yksilöiden, että ryhmien kanssa.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Toimin asiakaslähtöisesti, joten tapaamisten sisällöt voivat vaihdella paljonkin asiakkaan tilanteesta ja toiveista riippuen. Istunnolla keskustellaan ja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan voidaan käyttää myös erilaisia toiminnallisia harjoitteita, kuten hengityksen tiedostamista, kehontuntemus- ja rentoutumisharjoituksia, piirtämistä tai tunnekortteja. Kokemukselliset työtavat sopivat niillekin, jotka eivät motivoidu pelkästä puhumisesta.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Eating disorders Pain related difficulties People with intellectual disabilities Brain injuries
My professional background and knowledge

Fysioterapeuttina olen työskennellyt erilaisten kipupotilaiden kanssa kohta kaksikymmentä vuotta. Fysioterapeutin koulutus antaa vahvan pohjan kivun fysiologian ja psykologian ymmärtämiseen. Psykofyysisen hengitysterapian ja BBAT:n koulutukset ovat antaneet konkreettisia keinoja ohjata asiakasta kipuun, ahdistukseen ja traumoihin liittyvän kehollisen ylivireystilan rauhoittamiseen, kehontuntemuksen lisäämiseen ja vahvistamiseen.
Olen toiminut usean vuoden ajan monenlaisten erityisryhmien joogaopettajana. Toimin myös pääkouluttajana tiimissä, joka kouluttaa jooganopettajia työskentelemään erityistä tukea tarvitsevien ryhmäläisten kanssa.

Client group

Työskentelen yli 16-vuotiaiden nuorten, aikuisten ja ikääntyneiden kanssa.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.