Home Page / Find Your Therapist / Liisa Auruksenaho

Liisa Auruksenaho

Psychotherapist, Master of Theology, Solution-oriented
Vantaa, Vantaa
Vantaa, Tikkurila
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
At the moment I can take patiens only for short-therapy 10- 20 times. I am working with young persons and also adults, ages 16-67. Ihave experienced to work with traumatised people. I have quite an experience with the people, who have had a lot of difficulties in their life.

I work also as a couples therapist.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Crisis and trauma
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen positiivinen, empaattinen, rauhallinen ja asiakasta arvostava terapeutti.
Pitkä kokemukseni sielunhoito-sekä terapiatyössä on vahvuuteni. Siksi esim. vastaanotolleni on hakeutunut hengellistä väkivaltaa kokeneita asiakkaita. Vahvuuteni on tunnisttaa asiakkaan tunteita ja mielialoja ja opettaa häntä huomioimaan tunteensa.

Parisuhdeasioissa olen puolueeton ja arvostan molempien näkemyksiä ja tuntemuksia!
On helpompi selvitellä ristiriitoja, kun mukana on ammattilainen ohjaamassa keskustelua.

About my therapy sessions

Kuuntelen asiakasta ja esitän kysymyksiä jotka täsmentävät asiaa. Keskustelu alkaa kokonaistilanteen hahmottamisen jälkeen. Etenemme pikkuhiljaa yhdessä. Mielesi vapautuu taakoista ja olosi helpottuu kerta kerran jälkeen. Puhuminen on tärkeintä. Eleet, ilmeet ja tunteet puhuvat. Jos et osaa sanoittaa tunteitasi, opetan sinua.
Psykoterapia on asiakaslähtöistä vuorovaikutusta!

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Psychotic disorders Personal growth and development Hurting yourself Treatment of physical illness Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience
Areas of Specialization
Personality disorders Bipolar disorder Seriously traumatized patients and dissociative disorders Multiculturalism / immigrants Psychotic disorders Pregnancy & birth Child welfare
My professional background and knowledge

Olen toiminut psykoterapeuttina 11 vuotta. Minulla on myös teologian maisterin tutkinto. Pääaineenani oli uskontotiede. Minulla on myös Evankelisluterilaisen kirkon pappisvihkimys
sekä Hengellisen eli sielunhoidon yhden vuoden pituinen kurssi käytynä. Opiskelin myös Jerusalemin hepreankielisessä yliopistossa Traumapsykoterapian kesäkurssin. Olen toiminut sijoitettujen lastenkotilasten sielunhoitajaterapeuttina, samoin opiskelijoiden ja työtovereitteni sielunhoitajapappina. Sairaalasielunhoitajana toimin lyhyen ajan. Minulla on paljon kansainvälistä kokemusta. Olen asunut mm. Venäjällä, Israelissa ja Syyriassa.
Kulttuurien tuntemus on lisännyt ymmärrystä eri kansallisuuksien kohtaamisiin. Olen tehnyt työtä vaikeasti traumatisoituneiden turvapaikanhakijoiden parissa. Nyt otan vastaan maahanmuuttajia.

Trauma and Resilience koulutus Jerusalemin Hepreankielisessä yliopistossa, kesällä 2013.
.

Client group

Tällä hetkellä voin ottaa uusia asiakkaita vain 10- 20 kertaa kestävään lyhytterapiaan. Minulla on myös työterveyshuollon lähettämiä potilaita lyhytterapiassa.

Additional information

Terveystalon ajat Tikkurilassa varataan suoraan Terveystalon ajanvarauksesta:
www.terveystalo.com

First session price

105.00

Regular session price

105.00

Pricing details

Kotivastaanotolla hinta 105 e/ 45 min
Tikkurilan Terveystalo Dixi 110 e/ 45 min