Home Page / Find Your Therapist / Lea Salonen

Lea Salonen

Psychotherapist, Physiotherapist, Solution-oriented
Oulu,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen Valviran hyväksymä ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja minulla on myös kognitiivisen lyhytpsykoterapian erityispätevyys. Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti. Minulla on myös työnohjaajakoulutus.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina koen olevani aktiivinen, mutta myös tilaa antava. Olen rauhallinen, läsnäoleva ja kuunteleva. Olen myös kannustava. Ajattelen näiden olevan vahvuuksiani. Arvostan asiakkaitteni mielipiteitä ja kokemuksia. En ole kaikkitietävä. Kiinnostuksen kohteita ovat muun muuassa masennus, työuupumus, ahdistusoireet ja erilaiset elämänkriisit.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Istunnoillani käytän muun muuassa tietoisuustaitoharjoitteita, käytännönharjoitteita sekä terapiatilassa että sen ulkopuolella.
Annan kotitehtäviä, jotka käydään läpi seuraavilla terapiaistunnoilla. Käytän myös hengitykseen liittyviä harjoituksia. Psykoterapeuttisuuntaukseni on ratkaisukeskeinen. Asiakaskuntani on yli 16 vuotiaat, pääsääntöisesti työikäiset, myös opiskelijoita on paljon.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Processing my past Challenging life situation Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Minulla on pitkä kokemus vakavasti sairastuneiden, sekä nuorten että aikuisten ja heidän perheidensä parissa työskentelystä. Minulla on lisäksi kognitiivisen lyhytpsykoterapian erityispätevyys, jota olen erilaisin lyhyin koulutuksin lisännyt ja koko ajan lisään. Varsinaisia erityispätevyyksiä sertifikaatein minulle ei ole.

Client group

Asiakaskuntani on yli 16 vuotiaat, pääsääntöisesti työikäiset, myös paljon on opiskelijoita.

Additional information

En ota tällä hetkellä uusia Kelan kuntoutuspsykoterapia asiakkaita vastaan. Vain yksittäisiä käyntejä.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details