Home Page / Find Your Therapist / Janna Rantala

Janna Rantala

Psychotherapist, Medical doctor, Family therapy
Helsinki,
Finnish
Customer Groups
Families Couples
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments
Onkohan lapsen kehitys normaalia? Pitäisikö tästä huolestua? Mietitään sitä yhdessä! Olen lastenpsykiatrian erikoislääkäri, pari- ja perhepsykoterapeutti. Tarjoan tällä hetkellä VAIN ETÄYHTEYDELLÄ 1-3 kerran jaksoja vanhemmuuden ja parisuhteen haasteisiin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Psykoterapeuttina olen aktiivisesti kuunteleva, inhimillisen myötäelävä ja uusia näkökulmia tarjoava. Työotteeni on dialoginen. Hyödynnän mentalisaatioteoriaa.
Erikoislääkärinä voin olla tukenasi ammattilaisena pohtimassa, miten lapsesi voi ja miten sinä voit auttaa häntä. Vanhemmuuden upeus ja haastavuus on itsellenikin tuttua: en tuomitse tai syyllistä sinua!

Ajatteluuni voi tutustua myös kirjoissani Äiti, älä tottele kaikenmaailman kasvatusoppaita! (2014) , Parintaju - parisuhde lapsiperheissä (2016) sekä Mitä ihmettä - opi ymmärtämään lapsesi mieltä (2019).

About my therapy sessions

Tällä hetkellä otan asiakkaita vain 1-3 kerran jaksoille. Lyhyessä työskentelyssä keskitymme tilanteen tutkimiseen, omiin vaikutusmahdollisuuksiin ja voimavarojen lisäämiseen.

Työskentelen pääosin keskustelemalla. Keskustelun suunnan, rytmin ja aihepiirin päättää asiakas. Tavoite saattaa olla esimerkiksi perheen tämän hetkisten ihmissuhteiden tarkastelu tai juuri nyt koettavien omien fyysisten reaktioiden tunnistaminen, yhtä hyvin kuin lapsuuden muistelu. Toiveesi mukaan voimme käyttää koti- tai välitehtäviä.

Issues often worked with
Challenges in parenting Relationship problems
My professional background and knowledge

Olen erikoislääkärinä työskennellyt sairaaloissa, äitiys-ja lastenneuvoloissa, perheneuvoloissa, ja yksityisenä lääkärinä. Olen tehnyt tiivistä yhteistyötä tai työnohjausta niin koulujen, varhaiskasvatuksen kuin lastensuojelun piirissä.
Koulutan ja työnohjaan sote-alan ammattilaisia.

Client group

Sovimme mainiosti yhteen, jos haluat pohtia vanhemmuden ja parisuhteen haasteita. Voit varata ajan myös mahdollisen kumppanin kanssa parikäyntinä.

First session price

140.00

Regular session price

140.00

Pricing details

Käynti 60 min. VAIN VIDEO/ETÄYHTEYS.