Home Page / Find Your Therapist / Helinä Mesiäislehto-Soukka

Helinä Mesiäislehto-Soukka

Psychotherapist, Doctor of Health Science (Nutrition), Solution-oriented
Alajärvi,
Seinäjoki,
Finnish
Customer Groups
Couples Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Tarjoan Kela-kuntoutuspsykoterapiaa ja yksityistä psykoterapiaa. Myös etävastaanotot. Olen Psykoterapeutti, Terveystieteiden tohtori, Kasvatustieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri, Sairaanhoitaja ja Kätilö. Vastaanotot: Komppi: Seinäjoki, Keskuskatu 12, 3.krs ja Lehtimäki, Keskustie 2.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Other
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment Schema therapy Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Olen asiakaskeskeinen, asiakasta arvostava ja kuunteleva. Suuntaukseni on ratkaisukeskeinen ja se jo edellyttää sitä, että etenen asiakkaan ehdoilla. Arvostan tutkivaa ja puolueetonta suhtautumista asiakkaaseen. Arvostan kokonaisvaltaista työotetta, unohtamatta yksityiskohtia. Tarvittaessa olen jämpti, mutta asiakkaan ehdoilla. Vahvuuteni on laaja-alainen koulutus- ja työelämätausta, monipuolinen elämänkokemukseni Afrikkaan suuntautunutta työskentelyä unohtamatta. Omaan syvän kiinnostuksen asiakkaaseen ja hänen haasteisiinsa. Pidän vuorovaikutustaitojani hyvinä. Tuen ja ohjaan asiakkaitani heidän tarpeidensa ja kykyjensä huomioiden niin hyvin kuin se on mahdollista.

About my therapy sessions

Käytän pääasiassa intensiivistä kuuntelemista ja asiakaskeskeisiä keskusteluja. Käytän tapaamisilla erilaisia harjoitteita, erilaisia kortteja, mielikuvaharjoituksia ja rentoutumisharjoituksia. Asiakkaani saavat usein kotitehtäviä, esim. päiväkirjojen tai muiden seurantavälineiden muodossa . Käytän erilaisia tekniikoita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Eating disorders Bipolar disorder Anxiety towards social situations Processing my past Personal growth and development Difficulty sleeping Self-destructive thoughts Challenging life situation Sexual abuse Sexual problems Anger management Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Pregnancy & birth Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja ja kätilö. Yliopistokoulutukseni on suuntautunut terveystieteisiin, kasvatustieteisiin ja yhteiskuntatieteisiin. Olen toiminut pitkää terveysalan ammattikorkeakoululehtorina. Hyvin luonnollisina terapia-alueinani ovat vanhemmuuden tuki; isyyden ja äitiyden haasteet sekä kiintymyssuhteeseen liittyvät asiat johtuen kätilönä toimimisesta. Vanhemmuus / isyys ja avioero liittyvät väitöskirjatutkimukseeni, sosiologian pro gradu-tutkielmaani eronneitten miesten vanhemmuuskokemuksista avioeron aikana ja sen jälkeen. Uusperheiden haasteet puolestaan pitkään kokemukseen sijaisvanhemmuudesta.. Luonnollisesti ahdistuneisuushäiriöt, masennus, haastava käyttäytyminen, työuupumus ja opiskeluhaasteet ovat omimpia alueitani.

Client group

Tarjoan Kela-kuntoutuspsykoterapiaa aikuisille ja nuorille aikuisille. Tarjoan keskusteluapua yksilöille ja pareille sekä myös yksilöterapiaa.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Saatuaan Kela-päätöksen, asiakas maksaa vain omavastuuosuuden käynnistä, mikä on 27,40 euroa, mikäli valtuuttaa Kompin hoitamaan kela-korvauksen hakemisen. Lausunnosta peritään myös hinta, jonka Kela-korvaus on 22,71 euroa.